Budinca cu branza de vaci cu coaja de lamaie
Budinca la cuptor reprezinta un preparat servit cu placere, mai ales datorita gustului sau aromat.
Pentru budinca cu branza de vaci, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
200 g branza de vaci
125 g zahar
2 linguri cu faina
2 oua
sare
coaja de lamaie
dulceata
Mod de preparare:
Branza se amesteca cu zaharul.
Apoi se amesteca si cu faina si cu celelalte ingrediente.
Ouale se bat ca pentru omleta, adaugand putina sare.
Se amesteca totul.
Dupa aceea se coace la cuptor intr-o forma unsa cu unt.
Se poate servi si cu dulceata.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Cartofi cu umplutura de branza de vaci
In loc de cartofi la cuptor cu branza de vaci puteti incerca o varianta putin mai dificila (secretul reusitei este sa alegeti cartofi mari, dar si de calitate), dar mai gustoasa.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.
-
Batoane din branza de vaci cu chimen
Cu un aspect foarte apetisant, batoanele din branza de vaci cu chimen se potrivesc la gustare alaturi de lapte batut sau iaurt.