Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
BUDINCA DE CONOPIDA CU BRANZA DE VACI

Budinca de conopida cu branza de vaci

Ingrediente:
 
un kg de conopida
doua oua
100 g branza de vaci
50 g branza de oi
150 g smantana
50 g cascaval
50 g unt
sare, piper
o lingura faina
 
Mod de preparare: conopida (aleasa cat mai frumoasa, fara pete) se curata, se spala si se fierbe bine, pana cand se inmoaie. Se scurge bine si se lasa la racit in bucatarie. Cand este rece se taie bucati mici, se striveste cu o furculita si se amesteca pe rand cu branza de oaie rasa marunt, branza de vaci, cele doua galbenusuri si albusurile batute spuma, adaugand la final putin piper (nu este nevoie de sare deoarece branza este deja sarata). Alegeti o tava potrivita pe care o presarati cu faina si in care veti pune in strat egal amestecul de conopida si branza. Se adauga untul taiat bucatele mici si cascavalul ras pe toata suprafata, compozitia fiind apoi bagata la cuptor, la foc mediu, pentru 25-30 de minute. Budinca de conopida se serveste fierbinte, cu smantana rece turnata deasupra. 

Foto: thespruce.com

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/7b9e7a1fde413c848e90ef4e309e29ac) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139