Cocktail cu nectar de fructe si bourbon

Ingrediente:
 
40 ml bourbon
20 ml amaretto
100 ml nectar de fructe (aroma preferata)
 
Mod de preparare: intr-un pahar de whiskey cu doua sau trei cuburi de gheata se toarna pe rand bourbonul, amaretto si apoi nectarul de fructe, amestecand usor. Se serveste imediat.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie

  Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.

 • Cocktail cu suc de mandarine si bourbon

  La prima vedere o reteta simpla, banala, acest amestec de suc de mandarine (proaspat sau din conserva) si bourbon surprinde prin notele aromate de busuioc. Si nu simplu, ci sub forma unui sirop dulce.

 • Smoothie cu lapte de migdale si fructe

  O bautura proaspata, sanatoasa, cu gust de fructe si care ofera organismului un plus de energie, atat de necesara in fiecare zi.

 • Ceai cu suc de fructe

  O bautura usor de preparat, cu gust de fructe exotice si care ofera suficienta energie datorita ceaiului. Verde sau negru, alegeti marca preferata si infuzati-l mai mult pentru un ceai tare.

 • Sufleu cu branza de vaci si mere

  Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.


Warning: fopen(cache/146b52056961842fe4bdaa1922efdf76) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139