Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir

Ingrediente:

50 ml rom brun
150 ml bere de ghimbir
1 lingura suc de limeta
1 felie subtire de limeta pentru servire

Mod de preparare: intr-un pahar inalt se pun cateva cuburi de gheata, se toarna deasupra romul, se amesteca usor cu sucul de limeta si se completeaza cu berea de ghimbir. Se serveste cat mai rece, cu o felie de limeta pentru un plus de aroma.

 

Foto: needpix.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Ceai cu portocale si bere de ghimbir

    O bautura pentru zilele calde, excelenta cu multa gheata, pregatita din ceaiul negru sau verde, portocale mari si coapte, putin suc de lamaie, miere si bere de ghimbir, abia scoasa de la frigider.

  • Cocktail cu rom si bere de ghimbir

    O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.

  • Suc de pepene cu bere de ghimbir si limeta

    Pepenele rosu este unul dintre deserturile preferate ale verii, iar aceasta reteta sucul proaspat se intalneste cu limeta si berea de ghimbir. Iar cu putina vodca poate deveni un cocktail de vara.

  • Cocktail tropical cu rom brun si suc de ananas

    O bautura cu gust dulce si aromat de fructe tropicale si o baza solida de rom brun.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.


Warning: fopen(cache/85c79d19939f785334ea1ee7745243b4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139