Cresterea umiditatii

Cand cultivati orhidee ca plante de interior, un lucru important este sa mentineti umiditatea la un nivel crescut - ideal la 50-60%. Puteti lua un aparat special sau puteti urma sfatul din filmulet: cumparati o tava mai mare, in care sa incapa 2-3 ghivece, umpleti-o cu un strat de aproximativ 5 cm de pietricele si/sau bucati de marmura si asezati ghivecele deasupra; turnati apa in tava atat cat sa ajunga imediat sub partea de jos a ghivecelor cu flori. Aceasta metoda e potrivita pentru orice plante de interior care au nevoie de umiditate crescuta.

Articole asemănătoare

 • 7 plante medicinale de crescut in interiorul locuintei

  Pentru cresterea plantelor medicinale nu este intotdeauna o conditie obligatorie sa dispui de o gradina spatioasa inundata de lumina. Lipsa de spatiu si de timp liber ar trebui sa va ingrijoreze mai putin dupa ce veti cunoaste urmatoarele 8 plante medicinale uzuale pentru interiorul locuintei.

 • Plante care iubesc razele directe ale soarelui

  Cresterea plantelor la soare, in containere sau direct in sol, este o adevarata incercare daca nu sti sa alegi varietatile potrivite.

 • Cresterea plantelor agatatoare

  Cand spuneti rudelor sau prietenilor ca va pasioneaza gradinaritul, acestia sunt interesati de ce flori sau legume cresteti, ilustrand imaginea unei mici gradini ce se intinde pe o suprafata nu foarte mare.

 • Desertificarea, un hazard natural ingrijorator

  Desertificarea este procesul de deteriorare a terenurilor aflate in zonele aride, semiaride si subumed-uscate care se datoreaza pierderii vegetatiei si a umiditatii solului. Rolul primordial in declansarea acestui hazard ecologic il au schimbarile climatice si unele activitati umane care perturba echilibrul naturii.

 • Stafidele ajuta la cresterea in greutate

  Ca toate celelalte fructe uscate, stafidele sunt benefice pentru cresterea in greutate, datorita continutului bogat de fructoza si glucoza.


Warning: fopen(cache/4701c5183fafd8cc6032b1672d8d4a8d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139