Cura cu oua de prepelita

Comanda aici oua pentru cura cu oua de prepelite!  

Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun. Este recomandabil sa fie inghitite crude si cu galbenusul intreg, fara sare, zahar sau alte substante aromate. Daca nu suportati sa-l inghititi pur si simplu, puteti sa-l amestecati cu miere de albine sau pulpa de fructe.

Micul dejun se va servi dupa aproximativ doua ore, acesta fiind alcatuit, de preferinta, din hrana rece. In cazul unor boli digestive sau al anemiilor severe, micul dejun se poate servi la o jumatate de ora dupa administrarea continutului oualor. In timpul tratamentului, daca veti consuma bauturi alcoolice, efectele terapeutice se vor reduce cu cel putin 50%.

Tratamentul se poate relua dupa trei saptamani de pauza - la adulti, iar la copii - dupa doua, trei luni.

Exista mai multe scheme (grafice) de tratament, in functie de varsta, de afectiuni si de recomandarile medicului. Iata, mai jos, cateva pe care le-am gasit in diferite surse si le-am notat. Este foarte important sa se consume oua proaspete:

1. Cura de 60 de oua in 30 de zile, pentru copii intre un an si trei ani : se vor administra cate doua oua zilnic.

2. Cura de 60 de oua in 20 de zile, pentru copii intre 4 si 7 ani: se vor adminsitra cate trei oua zilnic.

3. Cura de 90 de oua in 30 de zile, pentru copii intre 8 si 10 ani: se pot administra cate trei oua zilnic.

4. Cura de 120 de oua in 32 de zile, pentru copii/ adolescenti intre 11 si 15 ani: in primele patru zile se vor lua cate trei oua pe zi iar intre zilele 5 si 30 se vor lua patru oua. In ziua 31 se vor lua trei oua iar in ziua 32 1 ou.

5. Cura de 120 de oua in 26 de zile, pentru adulti si adolescenti intre 16 si 18 ani: se respecta schema de mai jos, doar ca in a 25-a si a 26-a zi se iau trei, respectiv doua oua.

6. Cura de 240 de oua in 50 de zile, numai pentru adulti: in primele doua zile se vor lua trei oua pe zi, in a treia zi patru oua iar incepand cu ziua a patra pana la ziua 48 (inclusiv) se vor administra cate 5 oua pe zi. In a 49-a zi se vor lua trei oua iar in a 50-a zi se vor lua doua oua pe zi.

 

Comanda aici oua pentru cura cu oua de prepelite!

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/e96a76e7ec41e3b60b8027c5371501cb) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139