Cursuri de auditori de mediu recunoscute de Ministerul Muncii

Pana pe 31 mai se pot face inscrieri la cursurile de auditor de mediu, curs organizat de Asociatia Repere. Auditorul de mediu este specialistul  care coordoneaza implementarea standardelor de mediu in compania in care lucreaza.

Lectorii de curs  sunt experti locali  ai Uniunii Europene pentru programe de aderare, programe PHARE si experti independenti ai Bancii Mondiale, cu autorizari de management de mediu in cadrul Protocolului de la Kyoto

Cursantii trebuie sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat. Durata programului este de 240 de ore si cuprinde  110 ore de teorie si 130 ore practica pe studii de caz.

La finalul cursului participantii vor sustine un examen de absolvire si vor primi un certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. 
                           
Taxa de curs este de 900 RON platibili in trei rate. Suportul de curs se achita separat, 60 RON

Taxa de examinare  finala 30 RON.

Locul de desfasurare a cursurilor
Bucuresti, zona Piata Natiunilor Unite
Bacau, Centrul de Excelenta in Management, str N.Titulescu 27    

Articole asemănătoare

 • Clementine, gutuiul japonez pentru orice gradina

  Clementine este o buna alegere pentru cei atrasi de frumusetea exotica a inflorescentelor si de aspectul decorativ impresionant, dar care nu isi doresc sa investeasca prea mult timp sau resurse in intretinerea unei plante pretentioase.

 • Zmeura Glen Coe

  Varietate de zmeur cu arbusti puternici, rezistenti, vigurosi, ce pot sa depaseasca la maturitate 150 de cm inaltime, Glen Coe surprinde nu doar prin productivitatea ridicata din fiecare sezon, dar mai ales datorita culorii mai putin intalnite la boabele de zmeura, de un rosu inchis cu nuante violet.

 • Hortensiile Pink Wonder

  Soi de hortensie rezistenta la frig si daunatori, longeviva si care nu necesita ingrijiri deosebite si costisitoare, Pink Wonder se face usor remarcata datorita numarului mari de inflorescente de dimensiuni apreciabile si culoare roz, adesea o nuanta foarte intensa, fiind o alegere perfecta pentru gradini si parcuri.

 • Tratamente naturiste cu rachitan

  Cu actiune astringenta, cicatrizanta, antiseptica, se folosesc de la rachitan partile aeriene, recoltate in perioada de inflorire, din iunie pana in septembrie

 • Tomatele pitice Alka

  Cautati un soi de rosii nu foarte mari, dulci, usor de cultivat si cu acel gust care ne aduce aminte de rosiile de odinioara?


Warning: fopen(cache/148543f7ca9dc55179220b73082c27ac) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139