Dieta macrobiotica urmata de Madonna

 

Antrenorul sau personal Kim Lee, spune ca la 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani. De doua ori mama, Madonna da dovada de o disciplina interioara impresionanta di demna de urmat si urmeaza cu fidelitate un program spartan. Face sport doua ore pe zi, indifernet de locul unde se afla, astfel : alearga 45min, apoi face stretching, intra in sala de fitness, merge cu bicicleta sau practica yoga.

Are o inaltime de 1,63m, greutate 51kg si este obsedata de ideea mentinerii unui stil sanatos de viata. Madonna savureaza fiecare mancare, pe care si-o gateste singura urmand criteriile macrobiologice.

Se mai lasa rasfatata cateodata de bucatarul sau personal, care o insoteste intodeauna pe toata durata calatoriilor. De fapt, este vorba mai mult de o filosofie de viata decat de o dieta: important este sa-ti gasesti in primul rand echilibrul interior. Sunt admise in aceasta dieta doar alimente naturale (fara produse prefabricate sau industriale).

Toate alimentele "permise" sunt la randul lor impartite in alimente de tipul yin si yang, dieta macrobiotica incercand sa acumuleze cat mai multa armonie prin echilibrarea ratiei zilnice de yin si yang alimentar. Pestele este preferat (fara carne rosie, oua sau lactate). In meniu Madonnei se afla si cereale integrale, salata, fructe cu coaja si alge.

Madona nu fumeaza, nu bea si a renuntat la dulcuri ca sa nu se ingrase. In plus cantareata face sport zilnic.

Articole asemănătoare

 • Dieta pe baza de grapefruit

  Ideea ca in lupta cu kilogramele un aliment ar putea conduce, de unul singur, la rezultate miraculoase este frecvent criticata.

 • Cum impacam dieta cu festinul de Craciun?

  La o prima vedere, sarbatorile de iarna nu par a fi de partea celor care urmeaza o dieta ci dimpotriva. Aceia dintre noi care luptam cu kilogramele in plus ori trebuie sa repectam anumite recomandari sosite din partea

 • Dietele pe baza de ceai

  Cine isi doreste sa scape de pernitele de grasime si de kilogramele in plus ar trebui sa incerce o dieta pe baza de ceaiuri

 • Importanta unei diete pe baza de plante

  In prezent in dieta noastra zilnica exista mai multe tipuri de alimente. Unii dintre noi prefera plantele, altii alimentele de origine animala.

 • Dieta mediteraneana - 3 reguli importante

  Pentru a urma un regim alimentar sanatos nu este necesar sa calatoriti pana in Italia sau Grecia ca sa aflati secretele unei diete mediteraneene. De ce tocmai aceasta dieta?


Warning: fopen(cache/eb00e9817044eac033c7a8632548f07b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139