Fundatia Ecologica Floare de Colt

Adresa: Aleea Fizicienilor Nr.11, Bl.3B, Ap.11, Bucuresti, Sector3, Municipiul Bucuresti

Telefon: 0744 316486

Email: fefidc [at] yahoo.com

Fundatia Ecologica Floare de Colt este o organizatie non-guvernamentala independenta formata in majoritate din elevi ai colegiului national Mihai Viteazul. Scopul organizaiei este protectia si conservarea mediului.

 

Articole asemănătoare

 • Regina Noptii si gradina de vara

  Regina Noptii a devenit o floare de gradina din ce in ce mai cautata pe meleagurile noastre, si nu este un lucru de mirare date fiind “armele” sale irezistibile: frumusetea si parfumul.

 • Parcul Natural Muntii Maramuresului

  Parcul Natural Muntii Maramuresului a luat nastere in noiembrie 2004 avand ca argument principal biodiversitatea crescuta si imbinarea fericita a activitatilor umane cu mediul inconjurator.

 • Crucea voinicului (Hepatica transsilvanica)

  Hepatica este un gen de plante erbacee perene, originare din Europa Centrala si de Nord, Asia si nord-estul Americii. O varietate intalnita doar in muntii romanesti si in interiorul arcului Carpatic este Hepatica transsilvanica, floare de o deosebita gingasie.

 • Lucruri pe care nu le stiai despre ghiocel

  Mica planta erbacee perena, cu frunze liniare si o singura floare de culoare alba infloreste la inceputul primaverii. Se spune ca atunci cand Dumnezeu a creat lumea i-a spus zapezii sa mearga şi sa roage florile sa-i dea un pic din culoarea lor.

 • Delphinium, o floare de toamna deosebita

  Delphinium este o floare de toamna ce face parte din familia de plante perene Ranunculaceae si este originara din emisfera nordica.


Warning: fopen(cache/26e38b576d52f0664abd6c400efba197) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139