GardenLife - Expozitie dedicata amenajarii gradinii si terasei

Da culoare gradinii tale!

Pasionatii de gradinarit si nu numai, sunt invitati sa viziteze GardenLife - Expozitie dedicata amenajarii gradinii si terasei, 1- 3 aprilie 2011, Baneasa Shopping City-

Daca doresti sa iti transformi gradina intr-un loc de relaxare pentru intreaga familie, Garden Life iti prezinta cele mai noi idei de proiectare si arhitectura peisagistica, plante decorative, arbusti, mobilier pentru gradina, ustensile si masini  pentru gradinarit.

Sponsorul Hit Power Motor aduce la expozitia Garden Life varful gamei echipamentelor de gradinarit Honda special concepute pentru confort si placere in utilizare.

Reputatia echipamentelor Honda s-a construit pe baza calitatii si fiabilitatii lor, de ce sa nu te relaxezi , sa te bucuri, de propria ta gradina alaturi de familie , prieteni dar si de tehnologia japoneza de ultima ora.

Te asteptam la GardenLife , expozitia care te ajuta sa iti transformi gradina intr-un paradis verde!

Articole asemănătoare

 • Anemonele Pink Star

  Flori mici, delicate, in culori vii, perfecte pentru a delimita un spatiu al gradinii si pentru a aduce un plus de prospetime si noutate cromatica, aceasta varietate de anemone ofera privirii nu mai putin de trei nuante.

 • Toamna. Cateva lucrari de sezon in gradina

  Cand toti se pregatesc sa adune recoltele - daca nu au facut-o deja-, cand natura isi face socotelile pentru a intra in hibernare, mai sunt si unele exceptii de la regula. Lucrarile care incep in acest sezon au legatura in special cu activitatea de intretinere a gradinii si nu sunt mai putin importante daca dorim sa atingem cele mai bune rezultate.

 • Florile de Cyclamen - decoratiuni delicate pentru gradina

  Floarea de Cyclamen este denumita de alte popoare si “Violeta Alpilor” si este una din delicatele flori

 • Materiale rezistente pentru mobilierul din gradina

  Matrialele elegante, moderne si rezistente pentru zona exterioara a locuintei noastre infrumuseteaza

 • 5 sfaturi pentru orice gradina

  Sa aveti grija de gradina dumneavoastra pentru un aspect placut, pentru florile preferate si pentru legumele sanatoase daca gradinaritul organic nu vi se pare a fi dificil, poate fi una dintre cele mai relaxante activitati.


Warning: fopen(cache/4f37655dda0104e0f1415a703745e265) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139