Gradina culturala, eveniment organizat pe 13 mai la Bucuresti

Pe 13 mai, cultura vine in Gradina Botanica din Bucuresti. Teatru, informare si expozitie de fotografii sunt coordonatele pe care ni le-au pregatit organizatorii pentru acest eveniment. Gradina culturala este un proiect initiat de echipa TeamWork in colaborare cu Gradina Botanica Dimitrie Brandza din Bucuresti.

Gradina culturala va fi axata pe 3 componente, o piesa de teatru sustinuta de trupa Studio24, o sesiune de informare asupra seismelor prezentata de Clubul de Jurnalism Stiintific Explorator si o expozitie de fotografii avand ca tema Primavara, a declarat pentru gradinamea.ro Anca Anton, coordonatorul departamentului comunicare al TeamWork.

Pentru expozitia de fotografii, participarea este deschisa pana pe 8 mai, pasionatii putand trimite maxim 5 fotografii pe adresa  gradina.botanica.tw [at] gmail.com

Fotografia trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300dpi si o latura de minim 2000 pixeli. Fotografiile selectionate si expuse vor putea fi achizitionate, iar sumele obtinute vor intra in fondul destinat amenajarii sistemului de iluminare al Gradinii Botanice.

TeamWork este o organizatie studenteasca din cadrul Universitatii Bucuresti care se implica prin activitati de voluntariat in organizarea si sustinerea evenimentelor socio-culturale.

Articole asemănătoare

 • Prunele President

  Varietate de prun cu productie foarte buna si fructe mari, cu gust dulce, pulpa zemoasa si moale, arome intensa, President ramane unul dintre cele mai populare si mai apreciate soiuri, relativ usor de ingrijit si intretinut pentru o cultura de pomi fructiferi, fie ca este vorba de cateva exemplare in gradina, fie de o livada de mai mari dimensiuni.

 • Tunderea de toamna la pomii fructiferi

  Oricine are o gradina sau livada langa casa si viseaza la propria rezerva de fructe proaspete trebuie sa cunoasca cateva reguli elementare de intretinere si recoltare. Chiar daca nu s-ar spune, taierea sau tunderea pomilor este una dintre cele mai importante lucruri pe care le are de facut un gradinar la inceputul toamnei.

 • Valorificati frunzele cazute facandu-le compost

  Dintre activitatile care pregatesc gradina din primavara, una dintre cele mai importante se desfasoara chiar in aceasta perioada, si vizeaza inlaturarea frunzelor moarte de pe sol.

 • Branza proaspata si struguri de masa la micul dejun

  Atunci cand vrem sa ne elaxam si sa ne rasfatam luam micul dejun pe terasa, in gradina printre flori sau direct in natura, la iarba verde.

 • Gradina Rikugien, Tokyo

  Gradina Rikugien este unul dintre cele mai celebre si vizitate obiective din zona metropolitana a orasului Tokyo. Paradisul verde a luat nastere intre anii 1695 si 1702


Warning: fopen(cache/5f980e49caef7a16407db4b103b0d932) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139