Citeste articole din "Ingrijirea plantelor"

 • Berea poate face plantele sa creasca ?

  Berea poate face plantele sa creasca ?

  Desi pare putin cam ciudat, berea chiar a fost studiata pentru a se afla daca folosita in gradina poate sa aiba proprietatile ingrasimintelor organice folosite de gradinari.

 • Pregatiti-va plantele de iarna

  Pregatiti-va plantele de iarna

  Toamna, cand temperatura scade tot mai mult indreptandu-se spre zero grade cu pasi repezi inseamna ca a sosit timpul sa pregatiti plantele pentru iarna.

 • Plante de toamna pentru acasa

  Plante de toamna pentru acasa

  Toamna, anotimpul care ne da de veste ca fructele si legumele s-au copt si asteapta sa fie culese, anotimpul in care soarele devine mai auriu si razele sale difuze, iar culorile in general isi pierd din intensitate capatand nuante neutre.

 • Crizantemele. Florile toamnei

  Crizantemele. Florile toamnei

  Crizantemele sunt unele dintre cele mai populare flori din lume, fiind devansate probabil numai de simbolul etern al dragostei, de trandafiri.

 • Anemonele de toamna

  Anemonele de toamna

  Anemonele de toamna par atat de delicate si de fragile incat ne creeaza impresia ca cea mai mica adiere de vant le-ar putea sterge culoarea de pe petalele imbujorate

 • Bouganvillea, o planta exotica minunata

  Bouganvillea, o planta exotica minunata

  Bouganvillea este una dintre cele mai apreciate plante exotice datorita frumusetii si farmecului ei, insa putini stiu ca pana deunazi era cu totul necunoscuta locuitorilor europeni.


Warning: fopen(cache/168baf44cc0296b3dedec189ac327d51) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139