Luptati impotriva schimbarii climei!

Sub indemnul Combat Climate Change!, National Geographic, in asociere cu compania de energie Vattenfall, invita elevii intre 14-19 ani sa vina cu idei in sprijinul luptei impotriva schimbarii climatice si pentru imbunatatirea mediului inconjurator.

 

Luptati impotriva schimbarii climei

 

Proiectele trebuie trimise pana pe 15 iunie 2007, iar la consurs pot participa elevii cu varsta intre 14-19 ani, care urmeaza cursurile unei scoli din Europa. In concurs se pot inscrie si grupuri formate din maxim patru elevi.

 

In afara de beneficiile aduse mediului, castigatorul (sau echipa castigatoare) va primi o excursie gratuita la Washington, impreuna cu un parinte sau profesor. Fiecare finalist (sau membru al echipei finaliste) va primi o camera foto digitala. In plus, scoala de la care se vor inscrie cei mai multi participanti va primi o donatie de 2000 euro.

 

Organizatorii asteapta solutii care sa ia in considerare conditiile actuale de clima si problemele legate de energie, si sa prezinte pasii care trebuie urmati pentu implementarea planului propus.

 

Proiectele trebuie sa contina maxim 1500 de cuvinte si sa aiba trei parti: o scurta descriere, prezentarea problemei, cauzele si consecintele sale, solutia propusa. Juriul va nota pozitiv originalitatea, structura si claritatea prezentarilor, cantitatea de informatie care a stat la baza proiectului, precum si gradul de functionalitate al solutiilor propuse.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la competitie, formularul de inscriere, etc, vizitati situl oficial Combat Climate Change!

 

14.05.2007

Lavinia Rorich

Gradinamea.ro

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Cinci motive pentru care este bine sa mancam ciocolata neagra

  O buna sursa de antioxidanti, ciocolata neagra cu gustul ei intens de cacao, putin amarui, este un aliat esential in lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi in organism.

 • Masca faciala cu zmeura impotriva ridurilor

  O masca faciala cu ingrediente naturale, utilizata frecvent, este eficienta impotriva diverselor probleme ale pielii. Daca vreti sa incercati ceva natural benefic impotriva ridurilor, preparati-va acasa masca faciala de zmeura:

 • Intrebuintari ale sucului de lamaie

  Gustoasele citrice coapte sub razele energice ale soarelui mediteranean ofera mai multe beneficii decat alte fructe de pe mapamond. Uneori, oamenii obisnuiesc sa transforme momentul banal al hranirii intr-un adevarat ceremonial apeland la diferite artificii aflate la indemana tuturor.

 • Ziua Internationala de Protest Impotriva Reactoarelor Nucleare

  Pe 14 decembrie este Ziua Internationala de Protest Impotriva Reactoarelor Nucleare.

 • Un remediu impotriva viermilor din cirese

  Pentru a scapa odata de ciresele cu viermi, singura solutie este de a incepe o vanatoare asidua impotriva mustelor de cirese, inainte ca acestea sa-si depuna ouale in fructele in formare.


Warning: fopen(cache/e9e8176fa9c839012583f12bd209aae9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139