Ziua Internationala de Protest Impotriva Reactoarelor Nucleare

 Pe 14 decembrie este Ziua Internationala de Protest Impotriva Reactoarelor Nucleare.

Toate reactoarele nucleare comerciale sunt bazate pe fisiune (divizare) nucleara, ceea ce inseamna ca acestea sunt considerate nocive atat pentru mediu cat si pentru viata oamenilor.

Poluarea radioactiva este eliminata de la suprafata solului in zeci de ani. Nici dupa o perioada atat de indelungata aceasta nu dispare complet ci coboara in subsol si are acelasi efect nociv asupra vietii.

Articole asemănătoare

 • Remedii care te ajuta sa pacalesti insomnia

  Probabil nu exista experienta mai neplacut decat cea in care incepem ziua obositi de la primele ore. Si nu pentru ca am fi lucrat pana tarziu, sau ca am fi participat noaptea la un eveniment memorabil, ci din cauza insomniei.

 • Cele mai populare soiuri de zambila

  Zambila de gradina, Hyacinth Orientalis, provine din indepartatul tinut al Anatoliei si a fost adusa in Europa in secolul al XVI-lea.

 • Mecanisme de aparare specifice plantelor

  Plantele au dezvoltat mecanisme naturale de aparare ca sa isi asigure protectie impotriva invaziei patogenilor. Mecanismele naturale de baza impotriva fungilor, deseori nu exista sau sunt insuficiente, iar introducerea genelor straine provenite de la alte plante, animale sau din surse microbiene, pot creste apararea lor.

 • Importanta humusului

  Humusul este materia organica descompusa din sol, pe care o gasim pana la o adancime de 20-30 cm. El asigura hrana plantelor si tot el reprezinta un factor de protectie impotriva bolilor

 • Sulfina Barbu si-a cumparat flex

  Actiunile de protest ale activistilor organizatiei ecologiste Greenpeace, celebre prin faptul ca acestia se leaga cu lanturi in locuri publice, i-au determinat pe reprezentantii Ministerului Mediului sa investeasca in dotari: si-au cumparat un flex.


Warning: fopen(cache/4ea62f9cd58a39bd2b5bb766965fef54) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139