Militati impotriva incalzirii globale

Ia parte la cea mai mare mobilizare a cetatenilor impotriva Schimbarii Climei!

Alianta pentru Planeta (grupare a asociatiilor de protectie a mediului) lanseaza un indemn catre toti cetatenii, 5 minute de pauza pentru planeta: stingeti cu totii luminile pe 1 februarie 2007 intre 19:55 - 20:00.

Nu dorim sa economisim 5 minute de electricitate doar in aceasta zi, ci incercam sa atragem atentia cetatenilor, mijloacelor de informare si factorilor de decizie asupra irosirii energiei, incercam sa le spunem ca e timpul sa actionam. 5 minute de repaos pentru planeta: nu va ia mult timp, nu va costa nimic, si ii va arata candidatului la presedentie ca schimbarea climei este subiectul cu cea mai mare greutate in dezbaterile politice. De ce la 1 februarie? In aceasta zi va fi dat publicitatii noul raport al grupului de expertii in clima al Natiunilor Unite. Acest eveniment are loc in Franta - nu trebuie sa lasam sa treaca aceasta ocazie de a le arata oficialitatilor (creatorilor de proiecte) urgenta situatiei climatice mondiale.

Daca vom participa cu totii, aceasta actiune va avea un impact puternic atat in mass-media cat si in mediul politic, la mai putin de 3 luni inainte de alegerile prezidentiale (din Franta).

Faceti ca acest indemn sa circule cat de mult posibil, spuneti-l celor de langa dumneavoastra si trimite-ti-l in toate grupurile si retelele sociale la care aveti acces. De asemenea publicati-l pe saitul dumneavoastra de internet si in serviciul dumneavoastra de  stiri.

Vlad Nanca
http://vladnanca.blogspot.com
http://bukresh.blogspot.com

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Ambrozia – buruiana cea mai alergenica

  Cunoscuta si sub numele de iarba parloagelor sau floarea de pusta, ambrozia (Ambrosia artemisiifolia) poate sa para la prima vedere doar o alta buruiana, des intalnita mai ales in locurile lasate in paragina, la marginea drumurilor, in culturile agricole

 • De ce nu este benefica pentru gradina caldura de afara iarna

  Temperaturile inregistrate la inceputul acestui an in Romania si in alte state europene par a confirma teoria incalzirii globale. Dar pentru a nu trage concluzii pripite ar fi bine sa mai asteptam cel putin pana in luna martie, fiindca iarna e departe de a-si fi spus ultimul cuvant.

 • Ce plante cresc in Antarctica?

  Regiunea polara Antarctica din emisfera sudica reprezinta un adevarat desert de gheata si unul dintre cele mai neprielnice medii naturale de pe Pamant.

 • Masca faciala cu zmeura impotriva ridurilor

  O masca faciala cu ingrediente naturale, utilizata frecvent, este eficienta impotriva diverselor probleme ale pielii. Daca vreti sa incercati ceva natural benefic impotriva ridurilor, preparati-va acasa masca faciala de zmeura:

 • Traind ecologic putem salva Pamantul

  Privitor la incalzirea globala, preocuparile oamenilor de stiinta sunt tot mai evidente de la an la an. Acestia incearca sa gaseasca solutii pentru daunele provocate de omul modern la nivelul atmosferei si mediului inconjurator.


Warning: fopen(cache/fedc3c618e5268827ec8fa7ed0b144fe) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139