Mobilierul de gradina

Cine isi doreste sa achizitioneze in aceasta vara mobilier nou pentru gradina, acela va avea o decizie dificila, deoarece pe piata exista o gama larga si diversa de forme, materiale si stiluri. De asemenea avem de ales intre mobilierul – outdoor din lemn, metal sau alte materiale, modern, clasic sau traditional. Pentru ce mobila ne vom decide este in final doar o chestiune de gust si de buget.

Este foarte important sa fim atenti la calitate atunci cand cumparam aceste produse. Ne vom putea bucura de ele mai mult timp doar daca acestea sunt prelucrate foarte bine.

Mobilierul de gradina din otel simplu este foarte rezistent, dar totusi trebuie protejat impotriva capriciilor vremii cu ajutorul unui lac special. Cu aceasta problema nu se confrunta otelul inoxidabil. Acest mobilier este insa mai scump, iar in zilele toride de vara pot fi folosite doar daca asezam perne pe care sa ne putem aseza.

Foarte noi si cautate sunt piesele de mobilier din Wittex, care arata ca si ratanul. Totusi acesta este foarte rezistent la vremea de afara, stabil si din fibre de poliester. Mobila aceasta este foarte usoara si poate ramane afara intregul an, indiferent ca ploua sau ca este vant puternic.

Mobilierul de gradina din plastic este foarte usor, ieftin si usor de ingrijit. In schimb exista modele inovative si chiar extravagante pentru toate gusturile. Totusi trebuie sa avem grija din ce fel de plastic sunt fabricate piesele, deoarece putem avea surprize neplacute din cauza aceasta.

Sursa foto

Articole asemănătoare

 • Regina Noptii si gradina de vara

  Regina Noptii a devenit o floare de gradina din ce in ce mai cautata pe meleagurile noastre, si nu este un lucru de mirare date fiind “armele” sale irezistibile: frumusetea si parfumul.

 • Gradina de zarzavaturi din balcon

  Rosii aromate, ardei grasi sau salata verde – toate acestea pot fi cultivate direct in balcon sau pe terasa de catre cei care nu beneficiaza de gradina

 • Godetia amoena sau azalea de gradina

  Planta anuala, Godetia amoena impodobeste vara gradinile impatimitilor de flori. Prin florile de un colorit divers, cu petale delicate si aspect de hartie neteda, godetia se aseamana intr-o mare masura cu azalea, de unde si numele comun obtinut - azalea de gradina.

 • O schita de gradina rustica

  Daca va plac gradinile rustice cu farmecul lor inconfundabil atunci va ajutam sa va faceti singuri o astfel de gradina.

 • Iarna, accesoriile de gradina sunt perfecte... in casa

  A venit iarna. Poate ninge, poate nu... oricum, gradina arata ca un desert inghetat. In aceasta situatie, accesoriile de gradina nu isi au rostul si locul in... gradina; desigur, ele trebuie depozitate intr-o magazie.


Warning: fopen(cache/8127a10b1f5dc6218527bd66fa13952e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139