Nu stii cum sa te ascunzi de soare?

 

 In aceata perioada a anului, in multe colturi ale lumii, caldura anotimpului de vara devine insuportabila pentru a mai sta afara. Multa lume nici nu mai iese in gradina din cauza razelor soarelui care ard tot ce le sta in cale.

In acest context iesirile tarzii, dupa ce soarele apune, au devenit o obisnuinta pentru multe persoane.

Pentru a va bucura din plin de serile racoroase de vara in propria gradina puteti sa plantati flori de noapte care sa va tina companie cand priviti stelele alaturi de persoana iubita, prieteni sau familie.

Multe specii de plante infloresc doar noaptea. Multe asteapta pana in zori inainte de a elibera mireasma si parfumul cu care au fost inzestrate. Acele flori care au petalele albe vor straluci usor in lumina lunii.

Ganditi-va ce sentiment placut veti avea in suflet dupa ce o zi obositoare la locul de munca va fi incheiata cu o cina in familie si timp de calitate petrecut in gradina racoroasa in compania florilor de seara si a lor mireasma ametitoare mangaiata de lumina lunii.

Daca ideea unei gradini de seara va surade ar trebui sa va ganditi la speciile plantelor pe care le veti planta, cele cu o culoare alba si cele care infloresc. De asemenea trebuie sa cautati si acele specii care infloresc seara si au un parfum de noapte menit sa va trezeasca instinctele. Importante sunt si acele flori care au frunzele si tulpina colorate argintiu.

Toate aceste elemente combinate intre ele vor transforma o gradina intr-una foarte frumoasa pe timpul zilei si intr-una splendida pe timpul noptii.

Cu atat de multe culori unice si plante hibride care patrund in industria florilor toti gradinarii au de unde sa aleaga intre multe nuante de culoare si forme clasice ale florilor.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/102e8aec7ee7dcdf4cc2a6788ff774c1) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139