O noua serie de dezbateri privind conservarea mediului

La Centrul Ceh a reinceput seria de dezbateri pe teme din domeniul  protectiei si conservarii mediului. Prima manifestare de acest gen va  avea loc joi, 19 octombrie 2006, la orele 18.30. Temele supuse dezbaterii vor fi legate de turismul in ariile protejate, promovarea turismului responsabil si conservarea mediului.

     

La discutii vor participa invitati de marca, precum Liviu Mihaiu, presedintele Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Florin Stoican, membru al Consiliului Stiintific al Parcului National Buila Vanturarita si Daniela Dumbraveanu, lector la Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii din Bucuresti.

 

Dragos Serban

10.10.2006

Articole asemănătoare

 • Cinci antibiotice naturale

  Mierea: recomandata datorita gustului ei si putand cu usurinta sa inlocuiasca zaharul intr-o lunga serie de retete (fiind si mult mai sanatoasa), mierea aurie are si un surprinzator efect dezinfectant, antibacterian si antifungic, intareste sistemul imunitar, previne si trateaza anemia si restabileste nivelul de energie al corpului.

 • 5 remedii pentru alergiile de toamna

  Toamna este vremea cand organismul nostru se confrunta cel mai frecvent cu reactii alergice. Acest lucru se datoreaza pe de-o parte, schimbarilor de temperatura care sensibilizeaza sistemul imunitar, iar pe de alta, mediului inconjurator care se incarca de factori alergogeni.

 • Nasturelul, o planta medicinala de primavara

  Oamenii au apelat din cele mai vechi timpuri la plante pentru a se trata de boli. Despre remediile bazate pe nasturel se vorbeste putin in zilele noastre, dar acum o suta si mai bine de ani, lumea avea un respect deosebit fata de acestea.

 • Planta paianjen, practica si usor de ingrijit

  Desi creste natural in indepartatele tinuturi tropicale, planta paianjen a dovedit o uimitoare putere de adaptare la conditiile altor teritorii. Ba mai mult, a ajuns printre cele mai

 • Cojile de oua si plantele din gradina

  Aparent, intre cojile de oua si gradinarit nu exista nicio relatie apropiata. Totusi, dincolo de potentialul culinar al produselor de origine animala amintite, o serie de aspecte practice asteapta sa iasa la lumina.


Warning: fopen(cache/d9af3c7ed9659bdb90939a86c450adbf) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139