Oua umplute cu peste afumat si branza

zece oua mari
100 g maioneza (preferabil de casa)
50 g peste afumat
50 g branza topita
50 g unt
o ceapa alba mica
sare, piper
(optional) o jumatate de lingurita boia iute
masline
castraveti acri, gogosari (pentru decor)
Mod de preparare: cele zece oua se fierb pentru 10 minute in apa rece. Se trec sub jet de apa, apoi se curata. Se taie pe lungime, scotandu-se galbenusurile fierte tari. Jumatate din cantitatea de galbenus se amesteca bine cu branza topita, jumatate din cantitatea de unt, ceapa tocata cat mai fin, putin piper si, daca doriti, boiaua iute, iar restul cu pestele afumat (fara oase, dat prin masina de tocat) si untul care a mai ramas. Jumatatile de oua se umplu alternativ cu cele doua amestecuri, decorandu-se cu maioneza si fiecare cu rondele de castraveti, betisoare de gogosari sau jumatati de masline, dupa gust. Se tine la frigider si se servesc reci ca antreu.
Articole asemănătoare
-
Salata cu somon afumat si ceapa verde
O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.
-
Aperitive rapide. Oua umplute cu orez si boabe de porumb dulce
Un preparat rapid pe care sa il degustati dimineata este cel de oua umplute cu orez si boabe de porumb dulce. Ingredientele necesare sunt:
-
Spaghete cu ciuperci, dovlecei si branza feta
O mancare satioasa, pentru o masa bogata de pranz, este reteta de spaghete cu ciuperci, dovlecei si branza feta. Ingredientele necesare pentru pregatirea acestei retete sunt urmatoarele:
-
Retete grecesti pentru Pasti: Oua umplute cu Feta
Marea sarbatoare se apropie cu pasi repezi, noi am intrat deja in febra pegatirilor si ne dorim cu siguranta sa petrecem clipe minunate
-
Aperitive pentru Paste. Oua umplute cu somon si crema de branza
O masa festiva delicioasa incepe intotdeauna cu un aperitiv pe masura. Asadar, va propunem oua umplute cu somon si crema de branza.