Paste farfalle cu pulpa de dovleac turcesc si busuioc

 Pastele sub diverse forme sunt la mare cautare, indiferent ca acestea constituie felul principal de mancare ori se regasesc in pregatirea salatelor. 

Asadar va propunem sa optati pentru prepararea retetei de paste farfalle cu pulpa de dovleac turcesc si busuioc.

 

Pulpa de dovleac turcesc are proprietati diuretice si un continut bogat de vitamina A, datorita acesteia dovleacul avand si efect de detoxifiere.


Ingrediente necesare:

500 g dovleac turcesc

1 ceapa potrivita

3 catei de usturoi

sare

piper

busuioc

ulei

paste farfalle

parmezan ras


Modul de preparare:

Ceapa si usturoiul se taie marunt.

Apoi se pun la calit, intr-o tigaie cu putin ulei incins.

Dovleacul se curata de coaja si de seminte.

Apoi se taie cubulete.

Se pune intr-un vas si se acopera cu apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se mai pune si busuioc.

Se lasa in apa pana ce dovleacul devine moale si apa incepe sa scada.

Pastele farfalle se fierb in apa cu sare.

Cand sunt gata, se scurg de apa.

Pentru un plus de gust, se adauga peste acestea o lingura de ulei de masline.

Peste paste se pune apoi si dovleacul.

Se mai adauga parmezan ras deasupra.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/c9adcba8d35625a14e318b5814433475) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139