Citeste articole din "Retete culinare / Preparate din peste"

 • Crochete de peste cu ciuperci

  Crochete de peste cu ciuperci

  Delicioase in orice imprejurare, crochetele de peste cu ciuperci pot face parte cu usurinta dintr-un meniu de zi cu zi.

 • Avocado umplut cu somon

  Avocado umplut cu somon

  Fiecare dintre noi se bucura atunci cand in vizita vin prieteni buni si persoane dragi. De aceea suntem pregatiti sa preparam pentru ei cele mai alese bucate

 • Mancare indiana. Peste cu orez

  Mancare indiana. Peste cu orez

  Distinsa prin diversitatea preparatelor, bucataria indiana aduce in prim plan o combinatie de arome specifice, acestea datorandu-se multitudinii de condimente utilizate.

 • Pateu din peste, preparat acasa

  Pateu din peste, preparat acasa

  Reteta de pateu din peste, preparat acasa este un deliciu nemaipomenit, cu care va veti incanta prietenii veniti in vizita la dumneavoastra.

 • Peste somn cu varza murata la cuptor

  Peste somn cu varza murata la cuptor

  Combinatie de mancare mai rar intalnita, somnul cu varza murata la cuptor este o reteta plina de savoare, numai potrivita pentru o masa delicioasa.

 • Pasta de peste afumat

  Pasta de peste afumat

  O mancare buna ne surprinde printr-un gust placut. Mai jos aveti o reteta delicioasa de pasta de peste afumat, cu care va puteti incepe micul dejun.

 • Retete sarbesti. Oua umplute cu peste

  Retete sarbesti. Oua umplute cu peste

  Bucataria sarbeasca se caracterizeaza printr-un amestec de influente variate, de la cele unguresti, mediteraneene ori turcesti si altele. Sarbii consuma multa carne de porc, insa preparata la gratar, regasita ca fel de mancare pentru masa de pranz, insa si ca antreu sau la aperitiv.


Warning: fopen(cache/8cd9ecfda5a49e45cfe527ba62ef1b49) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139