Citeste articole din "Regimuri de slabire"

 • Cum slabim cu ajutorul zerului?

  Cum slabim cu ajutorul zerului?

  Zerul nu arata foarte bine din punct de vedere estetic, astfel incat nu ne atrage mai deloc si nu suntem incantati daca ar trebui sa-l degustam

 • Cum sa slabesti sanatos?

  Cum sa slabesti sanatos?

  Vrei sa slabesti cat se poate de repede ca sa arati bine in concediu, la plaja? Desi sunt multe modalitati prin care poti slabi, o scadere in greutate prea rapida poate sa fie periculoasa.

 • Dieta Dunkan

  Dieta Dunkan

  Cand vrem sa scapam de kilogramele acumulate suntem in stare sa tinem orice dieta. Exista totusi riscul efectului yo-yo pe care il cunoastem mult prea bine asa ca de fiecare data cautam diete care sa ne ajute sa slabim si sa nu ne mai ingrasam.

 • Dieta colorata

  Dieta colorata

  Primavara este cel mai optimist anotimp dar totodata si anotimul in care organismul nostru cedeaza prada asteniilor si diverselor afectiuni ale tubului digestiv.

 • Efectele curei de struguri

  Efectele curei de struguri

  Pentru a putea fi utilizati cu folos in regim de cura, strugurii trebuie sa fie copti, adica sa aiba gust dulce. In prima saptamana are loc procesul de adaptare a organismului la noul regim, iar in urmatoarele doua se produce efectul curei de struguri.

 • Dieta de weekend

  Dieta de weekend

  Putem scapa de kilogramele in plus in doar patru weekend-uri? Asa este, putem da jos in mod sanatos 4 kg, iar in plus intram mai tonici, mai binedispusi si mai motivati in noua saptamana

 • Sa slabim cu ceaiuri din plante

  Sa slabim cu ceaiuri din plante

  Cu fiecare kilogram in plus pe care-l adaugam la greutatea noastra creste riscul dezvoltarii unor afectiuni grave de sanatate precum: boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, boli renale etc.


Warning: fopen(cache/d8e3c6e6b12cd78bcb2c884b07d36b1a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139