Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
RULOURI DIN PIEPT DE CURCAN CU GARNITURA DE CARTOFI COPTI

Rulouri din piept de curcan cu garnitura de cartofi copti

 Reteta de rulouri din piept de curcan cu garnitura de cartofi copti nu mai are nevoie de nicio descriere, intrucat ne prezinta o mancare deosebit de delicioasa.


Carnea de curcan reprezinta o sursa excelenta de proteine si vitamine ce fac parte din complexul B, cu toate ca este cea mai slaba carne.


Mai jos aveti ingredientele necesare:

1 piept de curcan

4 felii mari de cascaval

14 ciuperci potrivite

1 legatura de patrunjel

1 legatura de marar

2 linguri de ulei

3 linguri de pesmet

2-3 linguri de smantana

2-3 fire de usturoi verde

6 cartofi

50 g unt

2-3 fire de rozmarin

sare

piper
 

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se curata de piele si se dezoseaza.

Apoi se spala si se taie felii foarte subtiri.

Se pot bate si cu ciocanul de snitele.

Se ung feliile cu putin ulei.

Apoi se dau prin amestecul de sare cu piper alb.

Se pun la rece pana pregatiti umplutura.

Se curata si ciupercile.

Se spala apoi si se toaca marunt.

Se calesc in putin ulei, apoi se adauga verdeata si 2-3 linguri de pesmet.

Cartofii se pun la fiert.

Cand sunt gata, se curata de coaja si se rumenesc in putin unt.

Pieptul de curcan se ia de la frigider si se pregateste astfel:

Fiecare felie de cascaval se pune pe fiecare fasie de carne si se adauga ciupercile.

Dupa aceea se ruleaza.

Pentru a nu se desface, este bine sa prindeti rulourile de curcan cu scobitori.

Rulourile se pun la cuptor si se lasa timp de 60 de minute.

Dupa ce a trecut acest timp, se scot din cuptor si se pun peste cartofi.

Se mai lasa la cuptor inca 10 minute.

Se pot decora cu frunze de rozmarin, usturoi verde tocat si smantana.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Supe delicioase. Supa de cartofi copti cu smantana

    Bucurati-va de savoarea unei supe calde si consistente intr-o zi incarcata. Va propunem sa incercati supa de cartofi copti cu smantana.

  • Snitele din piept de curcan cu lamaie

    Alegeti sa consumati carnea de curcan deoarece aceasta contine seleniu, ce confera imunitate organismului nostru. Va propunem sa preparati snitele delicioase din piept de curcan cu lamaie.

  • Piftie din carne de curcan

    Piftia este un preparat delicios care nu trebuie sa lipseasca de la masa de sarbatori. De aceea va propunem sa incercati reteta de piftie din carne de curcan.

  • Musaca de dovlecel cu piept de pui

    Pentru a savura o masa gustoasa, avem nevoie de o mancare consistenta si totodata aspectuoasa. O astfel de reteta este cea de musaca de dovlecel cu piept de pui.


Warning: fopen(cache/e7c50a34336f0e492e7cafbbd67035f9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139