Scottish Jersey

Ingrediente:
 
40 ml scotch
o jumatate de cana de cacao cu lapte sau apa (dupa gust)
cuburi de gheata
o lingurita de zahar (optional)
2 - 3 bezele pentru decor
 
Mod de preparare: luati un pahar mare in care puneti mai multe cuburi de gheata (cel putin o treime din capacitate) peste care turnati toata cantitatea de scotch. Lasati cateva minute, apoi adaugati toata cantitatea de cacao cu lapte sau apa - aici este vorba doar de gustul fiecaruia, rezultatul final va fi oricum interesant - cat mai fierbinte. Amestecati foarte usor cu o lingurita cu coada lunga, asteptand ca lichidul cald sa topeasca gheata, adaugati daca mai doriti putin zahar si serviti. Pentru o prezentare deosebita puteti sa adaugati doua sau trei bezele mai mici sau rupte in bucatele, fara sa apuce sa se dizolve. 

Foto: wikipedia.org

Articole asemănătoare

  • Strugurii Blaufrankisch

    Daca are suficient soare si un pamant fertil, Blaufrankisch sau Lemberger este o buna alegere pentru a obtine vinuri rosii de calitate, taninoase, aromate, cu note de fructe de padure, cu o nuanta inchisa, dar si pentru varietati mai usoare, fructate, vinuri de desert in care veti intalni gusturi si note surprinzatoare.

  • Recorduri Guiness din lumea plantelor

    Cel mai greu pepene: a avut nu mai putin de 159 de kilograme si a fost "opera" lui Chris Kent, din Sevierville, SUA, care si-a inscris recordul pe 4 octombrie 2013.


Warning: fopen(cache/c56b40c20add52df179f082b3d455150) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139