Smoothie cu pepene rosu, piersici si miere

o cana si jumatate cuburi de pepene rosu, fara samburi
o cana de piersici taiate felii, foarte coapte
trei sferturi de cana iaurt sau lapte de migdale (dupa gust)
una-doua linguri de miere
Mod de preparare: secretul pentru ca acest smoothie sa fie un succes este ca fructele sa fie taiate si tinute in frigider pentru 30-60 de minute. Se pun in blender, se adauga iaurtul sau laptele de migdale cat mai reci, se toarna mierea la temperatura camerei si se mixeaza totul foarte, foarte bine. La final se mai poate pune putin iaurt sau lapte de migdale daca vreti un smoothie mai fluid. Cu cat este mai rece cu atat va fi mai bun, si chiar daca ati putea adauga cuburi de gheata acestea ar dilua gustul.
Articole asemănătoare
-
Salata cu pepene rosu si bacon
Indrazneata si originala, combinand dulceata proaspata a miezului de pepene rosu, tinut la rece, cu baconul bine prajit, crocant si aromat.
-
Smoothie cu pepene rosu si banana
Daca vreti sa va bucurati de gustul de pepene rosu intr-un smoothie racoritor si plin de vitamine.
-
Cocktail cu pepene rosu si menta
Pepene rosu, menta racoritoare, gin si vin rosu, totul intr-o bautura cu aspect de slushy, dar suficient alcool.
-
Smoothie cu pepene rosu si fructe de padure
Un inlocuitor perfect in perioada verii pentru sucurile carbogazoase, acest smoothie combina gustul acrisor de fructe de padure si cel dulce al pepenelui rosu, aducand organismului un plus de vitamine si minerale, hidratare si mai multa buna dispozitie.
-
Smoothie cu pepene galben, kiwi si fulgi de cocos
Un desert? O bautura reconfortanta si plina de vitamine? O gustare pentru perioadele in care vrem mai multa energie? Iata un smoothie care este toate acestea si chiar mai mult.