Spaghete gratinate
Ingrediente: 500 g spaghete, 1 cescuta lapte, 1 lingurita faina, 100 g unt, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 3 linguri svaiter ras, pesmet, sare. Preparare: Se fierb macaroanele intr-un vas descoperit aproximativ 20 minute, se scurg si se amesteca fierbinti cu un sos preparat dupa cum urmeaza: din unt, faina si lapte se face un sos alb care se amesteca cu galbenusurile si smantana, batind cu telul pina se omogenizeaza bine. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se presara cu svaiter ras.
Articole asemănătoare
- 
                                        Spaghete cu nuci si branza cu mucegai albastruConsistenta si in egala masura delicioasa, combinand dulceata de nuci cu gustul picant al sortimentului preferat de branza cu mucegai albastru, iata o varianta de a savura indragitele spaghete. 
- 
                                        Paste delicioase. Spaghete cu boabe de mazareO reteta simpla de paste, pe care o puteti pregati din dorinta de a degusta ceva nou, poate fi reteta de spaghete cu boabe de mazare. 
- 
                                        Spaghete delicioase cu usturoi si limetteO reteta delicioasa de gustul careia sa va bucurati din plin la sfarsitul saptamanii si nu numai este reteta de spaghete cu usturoi si limette. 
- 
                                        Oua gratinate cu verdeata si cascaval rasO reteta delicioasa preparata cu oua poate fi si cea de oua gratinate cu verdeata si cascaval ras. Ingredientele de care aveti nevoie le gasiti in cele ce urmeaza: 
- 
                                        Paste delicioase. Spaghete cu sardine si sos de rosiiO mancare speciala si plina de gust este reteta de spaghete cu sardine si sos de rosii. Sardinele sunt recomandate in alimentatie pentru sanatate, deoarece contin acizi grasi Omega-3, dar si calciu.