Splendid

Soi de piersic romanesc, relativ recent introdus in cultura. 
Prezinta fructe mari, sferice, de culoare alb-galbuie, acoperite cu rosu aprins si dungi rosii-vii pronuntate.
Pulpa de culoare alb-galbuie, cu slabe infiltratii de rosu in jurul samburelui, are un gust placut, armonios acidulat.
Se matureaza la mijlocul lunii august.

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Mushimara

  Sunt trandafiri de culoare rosie, intr-un interesant contrast cu verdele inchis si lucios al frunzelor, mirosul este discret si dulceag, si nu uitati sa alegeti un loc unde sa aiba soare, un sol fertil si cu drenare buna, dar si spatiul circular necesar.

 • Cele mai populare soiuri de zambila

  Zambila de gradina, Hyacinth Orientalis, provine din indepartatul tinut al Anatoliei si a fost adusa in Europa in secolul al XVI-lea.

 • Furmuseti albastre

  Florile albastre sunt intotdeauna la moda. Exista multe specii fascinante care cresc in ghivece, pe terasa sau balcon, prin urmare merita sa va lasati sedusi de spelndorile azurii.

 • Plante iesite din comun

  Colorate sau cu o singura nuanta plantele mai deosebite, mai iesite din comun fac diferenta in gradina fiecaruia dintre noi, aducand un plus de originalitate si de farmec.

 • Arbusti de primavara si florile acestora

  Primavara, inafara de zile insorite avem parte si de frumusetea florilor ce an de an ne lumineaza gradinile si chipurile.


Warning: fopen(cache/ff7005cad74b5c6352f1e4fe69803d8b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139