Steaua rosie

Pomul este viguros si formeaza o coroana larg piramidala spre globuloasa.
Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice, de culoare galben-verzuie pe partea umbrita si galbena cu rumeneala rosie-sangerie pe cea insorita.
Se matureaza la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu sfecla rosie, mar si ghimbir

    Bun pentru sistemul imunitar, digestie si un plus de energie, cu multe vitamine si gust placut, este o reteta care va ajuta sa profitati din plin de beneficiile oferite de sfecla rosie.

  • Salata cu mandarine, ceapa rosie, branza de capra

    O reteta pentru o salata in care mandarinele, cu gustul dulce si aromat, intalnesc savoarea unei branze de capra de calitate, ceapa rosie taiata subtire si salata verde proaspata, racoritoare.

  • Tratamente naturiste cu sfecla rosie

    Este recomandata sub forma de suc, fiarta sau coapta pentru a trata anemia, fiind bogata in fier si vitamina C. In plus cei care mananca des sfecla rosie, indiferent de felul in care o prepara, vor avea si un sistem imunitar mai puternic.

  • Salata verde cu portocale si ceapa rosie

    Portocalele zemoase si dulci par potrivite mai curand pentru o salata de fructe delicioasa, dar alaturi de salata verde proaspata, avocado si ceapa rosie aromele se completeaza neasteptat de bine.

  • Ceapa rosie Red Creole

    Soi de ceapa rosie cu gust puternic, aromat, picant, mai putin dulce decat alte varietati, foarte buna pentru salate, conservare si preparate diverse, Red Creole este relativ usor de reconoscut datorita culorii, putin mai deschise, si a formei usor turtite


Warning: fopen(cache/79311ed418b16f224cf3e458d524b2f2) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139