Suc de morcovi, ghimbir si portocala
Ingrediente:
3 morcovi mari, curatati
2 portocale medii, desfacute in sferturi
½ lingurita ghimbir proaspat ras
Mod de preparare: in storcatorul de fructe se pun morcovii, taiati bucati nu prea mari, sferturile de portocala, ghimbirul. Se serveste imediat, cu putina gheata sau fara, dupa gust. Este o alternativa sanatoasa si proaspata, dar poate inlocui cu succes si un desert sau o gustare.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Suc de rosii, telina si sfecla rosie
O combinatie de legume pline de gust si mai ales de vitamine, cu fibre si relativ putine calorii, este o reteta pentru un suc natural, bun pentru cei care vor sa aiba o digestie mai buna, un sistem imunitar puternic si sa inlocuiasca o gustare cu multe proteine si carbohidrati. Si cu putin ardei iute sau un praf de piper capata si acele note usor picante.
-
Suc de morcovi cu ghimbir si ceai negru
Sucul de morcovi proaspat stors sau din cutie este are vitamine, este bun pentru toate varstele si sanatos, dar in aceasta combinatie puteti adauga ceaiul negru, rece, dar si putin ghimbir si felii de mar rosu, copt, savuros.
-
Bautura calda cu suc de mere, mirodenii si morcovi
Cu multe vitamine si mirodenii aduse din tari indepartate, este o reteta perfecta pentru o seara tot mai rece de toamna, cu gust placut, si care in plus ne va intari sistemul imunitar.
-
Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.
-
Suc de morcovi cu lamaie si portocale
Un pahar rece de suc natural este sanatos si racoritor in zilele calde, mai ales cu putina gheata, iar aceasta reteta simpla, gata imediat, este o alternativa preferabila pentru sucurile din comert.