Suc de patrunjel cu mar si ghimbir
Ingrediente:
3 legaturi de patrunjel, bine spalate
1 mar mediu, bine copt
1 lingura de miere
½ lingurita ghimbir ras
frunze proaspete de menta
apa plata
Mod de preparare: patrunjelul bine spalat si sters cu servetele de hartie se pune in blender, adaugand marul taiat cubulete, mierea si ghimbirul. Se mixeaza totul foarte bine si se completeaza cu apa plata dupa gust. Se serveste cu sau fara gheata, cu una-doua frunze de menta pentru decor.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Salate gustoase. Salata de pui cu maioneza si muraturi
Pentru intreaga familie, puteti prepara o salata rapida si cu un gust bun: salata de pui cu maioneza si muraturi. Este o salata satioasa, de care veti fi incantati cu siguranta.
-
Ciorba de varza cu afumatura si smantana
O ciorba calda este binevenita in zilele reci de iarna. Asadar, va propunem sa preparati ciorba de varza cu afumatura si smantana.
-
Mancare de peste cu cartofi si ceapa
O mancare apetisanta poate fi aceea in care legumele sunt combinate cu carnea de peste. Asadar va invitam sa degustati mancarea de peste cu cartofi si ceapa.
-
Placintele umplute cu nectarine si ghimbir
Preferate de multi, placintele cu diverse umpluturi sunt indragite la o gustare, alaturi de o cafea sau un ceai aromat. Astfel, va propunem sa preparati o noua reteta de placintele umplute cu nectarine si ghimbir.
-
Salata arabeasca de patrunjel cu germeni de grau si rosii
O salata mai putin preparata la noi, salata arabeasca de patrunjel cu germeni de grau si rosii este potrivita pentru orice sezon.