Supa crema

Supa cremaAceasta supa se prepara foarte usor, fiind gata in cateva minute si ideala atunci cand nu aveti mult timp la dispozitie sa gatiti.

Ingrediente :
3/4 litru de apa sau lapte
1 ceapa tocata
putin usturoi (tocat)
1 telina mica
1 morcov
1 rosie decojita
1 galbenus de ou
1 frunza de varza tocata
plante aromatice (chimen, busuioc, salvie)

Toate aceste ingrediente se vor amesteca in mixer pana cand se obtine o crema. Deasupra se mai adauga putin patrunjel verde taiat marunt. Se serveste incalzita la aproximativ 40°C. Daca va place, puteti sa adaugati si smantana atunci cand o serviti.

Articole asemănătoare

  • Supa-crema de morcovi si ghimbir pentru un sistem imunitar puternic

    Dulce, dar cu note picante aduse de ghimbir, cu putine calorii pentru primul fel sau o gustare, delicioasa atunci cand este mancata fierbinte si relativ usor de pregatit, este o supa-crema de toamna sau iarna care are un gust bun si este utila si pentru un sistem imunitar mai puternic. Cu multe vitamine, ne ajuta sa rezistam mai usor in perioada rece in fata racelilor de sezon.

  • Supe delicioase. Supa crema de mazare cu patrunjel

    O supa cu un gust minunat, pe care o puteti pregati pentru o masa gustoasa savurata alaturi de familie, poate fi supa crema de mazare cu patrunjel.

  • Supa crema de ciuperci

    Pentru zilele reci, o supa calda este binevenita, servita impreuna cu cei dragi. Asadar, va propunem o supa crema delicioasa de ciuperci.

  • Supa crema de dovlecei cu marar

    O combinatie de ingrediente delicioase confera supei o aroma deosebita si proaspata. Va propunem sa pregatiti o supa crema de dovlecei cu marar.

  • Supa crema de morcovi si ghimbir

    Pentru sezonul rece, o supa crema de legume, este binevenita, indiferent ca este servita fierbinte sau calduta. Va propunem astfel sa pregatiti o supa crema de morcovi si ghimbir.


Warning: fopen(cache/14cb2387a5bc91a7da095ffaf5d8d3c4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139