Un nou tip de nori

 Privind cerul de la etajul 11, Jane Wiggins a luat aparatul foto si a fotografiat norii. Acestia nu semanau ce ce vazuse inainte.

"Semanau cu Armageddon", a spus aceasta. "Umbrele norilor, luminile si locurile intunecate, erau in continua schimbare. De asemenea se vedea si o lumina galben verzuie", a mai adaugat Jane.

Norii au disparut in 15 minute insa fotografiile au starnit intrigi in grupurile cercetatorilor care forteaza autoritatile care se ocupa cu starea vremii si fenomenele meteo sa creeze o noua categorie de nori, lucru nemaifacut din 1951.

Pentru ca acesti nori nemaivazuti sa intre intr-o noua categorie ar trebui ca pe plan international sa mai fie intalniti si studiati.

In prezent exista doar trei grupe de nori: cumulous, cirrus si stratus.

Articole asemănătoare

 • Smoothie cu fructe de padure si cacao pentru mai multa energie

  Sunt dimineti in care avem nevoie de un plus de energie pentru a se simti din nou in forma, si cea mai simpla solutie ramane o ceasca de cafea. Dar pentru cei care vor sa incerce un smoothie plin de vitamine, antioxidanti si minerale aceasta combinatie de cacao si fructe de padure (cu lapte vegetal) este o alegere perfecta.

 • Red Magic - un soi special de zambile

  Soi de zambile cu un parfum puternic, dulceag, seducator, numeroase inflorescente in forma de stea cu petale de un rosu deschis spre roz si centru alb, Red Magic este una dintre cele mai frumoase flori pe care le puteti planta intr-o gradina mai mica sau un ghiveci, usor de intretinut si care se adapteaza repede oricarui climat si sol.

 • A sosit timpul sa plantam gladiole in gradina!

  Denumirea generica de gladioala este departe de a cuprinde sub umbrela sa, asa cum s-ar crede, un singur tip de flori. Clasa gladiolelor se compune din nici mai mult nici mai putin de 260 de specii native in zona Africii sahariene si de sud.

 • Inovatie: suportul de flori

  Cu ajutorul unui nou tip de suport de flori, un suport inovativ, puteti crea impresia ca plantele ies si se dezvolta direct din perete.

 • Masti de fata pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele necesita anumite conditii de ingrijire pentru a arata in regula. De aceea, puteti crea la dumneavoastra acasa masti faciale potrivite pentru fiecare tip de piele.


Warning: fopen(cache/7ebbf16344a6f7dc6bed07972454f35c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139