Vodca din bulbi de lalele

Ar putea sa para doar o gluma sau o inedita campanie de marketing, dar compania Clusius Craft, o distilerie privata ce poarta numele botanistului olandez Carolus Clusius, cel "responsabil" pentru introducerea lalelei in Tarile de Jos, a reusit chiar acest lucru: sa produca vodca, si o vodca de cea mai buna calitate, folosind ca materie prima bulbii superbelor flori. Cu o reteta la care specialistii au lucrat multa vreme, cele doua varietati de alcool din lalele sunt, potrivit publicului si specialistilor, un amestec inedit de gust floral, note delicate, materii prime bio si taria unei bauturi autentice. Iar cei care s-ar putea indoi sunt asteptati la distileria din Katwijk (in Provincia Olanda de Sud) unde vor putea vedea nu doar o parte din procedurile de distilare, dar si campurile unde frumoasele lalele sunt crescute natural, bio, fara ingrasaminte si suplimente chimice. Se folosesc doar lalele olandeze adevarate, autentice, fermentate dupa o reteta secreta. 
 
Pana acum cei de la Clusius Craft ofera curiosilor doua varietati, la preturi mult diferite, unul fiind un produs premium, celalalt accesibil la un pret mult mai mic. Pentru cei care isi doresc o experienta memorabila exista Dutch Tulip Vodka Pure, si producatorii folosesc pentru fiecare sticla nu mai putin de 350 de bulbi de lalea, alaturi de apa purificata, pentru un produs final de cea mai buna calitate. La un pret de 295 euro pentru o sticla este cu siguranta destinat cunoscatorilor sau celor care vor sa ofere un inedit cadou. Iar cei care au incercat-o spun ca dincolo de gustul de alcool fin surprinzatoarele note florale si fructate fac din Pure o vodca aparte. 
 
Exista si o a doua varianta, Premium Blend (48 de euro pentru o sticla) in care se intalnesc apa filtrata, cerealele si 40 de bulbi de lalea, gustul final fiind complex prin aromele de flori, fructe uscate, alcool de cereale, perfect pentru cocktailuri sau diverse combinatii, poate inedite, sau pentru a fi savurat simplu, ca orice vodca. Dar una de calitate.

Foto: dutchtulipvodka.com

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/7ab597db15c07d386dcf8c91ffd9250f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139