(P) Cum să ai dinţi albi până la Crăciun


Frumuseţea şi naturaleţea danturii este dată în primul rând de aspectul şi forma dinţilor, dar şi de o igienă foarte bună a acesteia. Nuanţa dinţilor reprezintă un artificiu estetic pe care multe persoane doresc să–l modifice în zilele noastre şi, de multe ori, acest lucru este posibil chiar într-un timp relativ scurt.

Dacă plecăm de la premisa că dinţii nu au carii sau alte probleme şi se doreşte strict albirea acestora, există câteva soluţii. Una dintre metodele de albire a dinţilor, frecvent folosite şi la îndemâna oricui, este alimentaţia. Într-o oarecare măsură, anumite alimente au proprietatea de albire a dinţilor.

Aici putem vorbi despre mere şi morcovi care au proprietăţi abrazive, curăţând uşor suprafaţa acestora, citricele îi lustruiesc, iar lactatele, prin conţinutul lor de proteine şi acid lactic îi protejează împotriva cariilor. De asemenea, guma de mestecat, prin acţiune mecanică poate avea efect de albire.

O altă metodă de a avea dinţii mai albi este aceea de a evita alimentele şi băuturile care îi colorează, dar şi fumatul. Ceaiul negru, cafeaua şi vinul roşu, sunt doar câteva dintre băuturile cu acţiune de colorare accentuată. Însă curăţarea dentară este cea care ajută la eliminarea petelor de suprafaţă şi menţinerea albului acestora.

De curând, Blend-a-Med 3D White LUXE a lansat o formulă îmbunătăţită care elimină petele de pe suprafaţa dinţilor în 5 zile, întărind în acelaşi timp smalţul. Astfel de produse asigură o dantură strălucitoare în scurt timp, fără a agresa smalţul aşa cum se poate întâmpla în cazul anumitor tratamente.

Citeşte despre alte metode de albire a dinţilor pe site-ul Ce se întâmplă, Doctore? .

Articole asemănătoare

  • Sase greseli pe care nu trebuie sa le faci in gradina

    Tineti un “jurnal de gradina”, unde sa va notati, eventual insotind randurile cu diagrame si desene, ce si cand ati plantat, unde, cum s-au dezvoltat trandafirii, daca bujorii au avut suficienta lumina si apa, cat mai aveti (estimativ) pana la prima recolta de rosii sau primele mere. In afara aspectului practic puteti sa lipiti din loc in loc si fotografii, pentru a va aminti mai tarziu cum arata gradina la inceput.

  • Gaseste furnizori de servicii sau clienti noi pentru toate domeniile care te intereseaza!

    Nu ştii la ce trucuri să mai apelezi pentru a te mândri apoi cu cea mai frumoasă grădină?

  • A sosit timpul sa plantam gladiole in gradina!

    Denumirea generica de gladioala este departe de a cuprinde sub umbrela sa, asa cum s-ar crede, un singur tip de flori. Clasa gladiolelor se compune din nici mai mult nici mai putin de 260 de specii native in zona Africii sahariene si de sud.

  • (P) Cariile la diferite vârste

    Caria dentară este una dintre cele mai frecvente afecţiuni dentare. Principalele cauze ale apariţei acesteia sunt prezenţa plăcii bacteriene la nivelul suprafeţei dentare şi creşterea nivelului pH-ului din cavitatea bucală.

  • (P) Periajul dinţilor de la A la Z

    Una din cele mai importante activităţi din cadrul igienei dentare este periajul dentar. Pentru ca acesta să fie cât mai eficient, este foarte important să cunoaştem şi să utilizam corect tehnica de periaj.


Warning: fopen(cache/3cf892240cae05cf704da0c102c44413) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139