unele sterile, rotunjite, asezate la baza ei, care se usuca lent transformandu-se in niste solzi mari, membranosi, de culoare maronie;

Denumire stiintifica
unele sterile, rotunjite, asezate la baza ei, care se usuca lent transformandu-se in niste solzi mari, membranosi, de culoare maronie;

Articole asemănătoare

 • Parul columnar Condo

  O buna alegere atunci cand nu aveti prea mult spatiu disponibil in gradina, acest soi de par columnar este rezistent la frig si boli, longeviv, cu productie anuala buna si fructe mari, dulci, de culoare verde galbuie si parfum usor, dulce.

 • Trandafirii cataratori Lawinia

  Varietate de trandafir rezistent la frig si daunatori, dar si la boli, relativ usor de ingrijit si longeviv, Lawinia este o planta decorativa perfecta pentru orice gradina datorita florilor mari, numeroase, de culoare roz deschis, intr-un reusit contrast cu frunzisul de un verde intens.

 • Strugurii albi influenteaza sanatatea inimii ca cei rosii?

  Una din controversele care au planat pana nu demult in domeniul nutritiei a plecat de la urmatoarea intrebare: “Sunt strugurii albi la fel de buni pentru sanatatea sistemului cardiovascular precum cei rosii?”.

 • Cum avem toamna o gradina multicolora?

  Rand pe rand frunzele au inceput sa se usuce si sa cada. Pentru oamenii gospodari este semn ca multe dintre uneltele de care nu s-au putut lipsit in timpul verii vor sta de acum in asteptarea viitorului sezon estival.

 • Legume care cresc in soare partial

  De fiecare data cand ne imaginam o gradina de legume, multi dintre noi se gandesc la un loc care se bucura intreaga zi de razele soarelui.


Warning: fopen(cache/5a089e0813e6fa3957c567981398aeb4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139