Amestec pentru diferite legume

 

Mranita reprezinta o proportie importanta pentru multe amestecuri, insa pentru unele un mare procentaj il reprezinta pamantul de telina, sau pamantul de rasadnita cum mai este denumit. Nisipul este si el o componenta importanta in realizarea amestecului pentru diferite legume, iar pentru unele nu se foloseste deloc (de exemplu pentru salata).Cultura %

Mranita %

Pamant de telina %

Nisip %

Rosii

50

25

25

Ardei, vinete

40

50

10

Castraveti

40

40

20

Varza, conopida

50

25

25

Salata

25

75

-


Articole asemănătoare

 • Importanta supelor in alimentatie

  In functie de arealul geografic, de conditiile climatice, si nu in ultimul rand de traditia culinara a fiecarui popor, supa se poate bucura de o atentie mai mare sau mai mica.

 • Traditii de Dragobete. Plante pentru dragoste si sanatate

  Sarbatoarea romaneasca a dragostei din 24 februarie, Dragobetele, nu este o mostenire la fel de veche precum obiceiurile de iarna.

 • Plante utile pentru combaterea daunatorilor din gradina

  Exista o lege a naturii potrivit careia toate componentele mediului se armonizeaza. In realitate mereu vor fi exceptii, iar persoanele care se indeletnicesc cu gradinaritul cunosc bine acest lucru. Dovada ca bolile si daunatorii constituie o provocare constanta atat pentru plantele crescute afara cat si pentru majoritatea celor din apartament.

 • Paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui

  Gustoase la orice masa, pastele fac parte din categoria mancarurilor apetisante. Pentru a savura gustul lor special, va propunem sa preparati paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui.

 • Omleta mexicana cu branza telemea

  Reteta de omleta mexicana merita incercata nu numai pentru aspectul sau apetisant, ci si pentru gustul sau bogat oferit de amestecul de legume. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: