Aranjamente de Craciun

Poti picta conurile de brad cu pasta de dinti punandu-le o fundita rosie. Pentru a face un om de zapada aveti nevoie de trei bucati de hartie igienica mototolite in forma de bulgari, lipite apoi cu Super Glue.

Daca insa aveti un ceas vechi pe care nu il mai folositi va propunem sa il desfaceti si sa pastrati doar mecanismul. Decupati o hartie colorata in forma de brad, lipiti-o pe un carton, atasati-o mecanismului ceasului iar apoi aplicati limbile.

 

Iata cum puteti face o felicitare in forma de Mos Craciun foarte repede : decupati un carton ca o mantie desfasurata, impaturiti-o ca si cum ati inchide haina, desenati fata mosului si felicitarea este gata.

Articole asemănătoare

  • Bradutii de Craciun. Cel mai simplu desert de post

    O reteta a copilariei care se incadreaza perfect in etapa premergatoare a Craciunului cu zile de post este aceea pentru Braduti. Bradutii de Craciun, daca va aduceti aminte, erau niste prajiturele piramidale ninse din belsug cu zahar vanilat, care se obtineau cu ajutorul unei matrite.

  • Vascul, o planta cu conotatii magice de Craciun si Anul Nou

    Vascul este un element vegetal cu o semnificatie aparte de Craciun, originile intrebuintarii sale avand “radacini” viguroase in istorie. Se pare ca poporul roman l-ar fi mostenit direct de la stramosii lor romani, de vreme ce numele provine din latinescul “Viscum”.

  • Pizza din cartofi pentru un bufet suedez de Craciun

    In pragul sarbatorilor de Craciun este agitatie mare, sunt atat de multe de facut si intram in criza de timp. Daca avem mai multi invitati in Ajunul Craciunului ii putem incanta cu un bufet suedez

  • Retete de Craciun. Frigarui cu ciuperci

    Reteta de frigarui cu ciuperci este o mancare rapida si gustoasa, menita sa va bucure invitatii prezenti la masa de Craciun.

  • Desert de Craciun. Tort din piscoturi de sampanie cu migdale

    Un tort special pentru evenimente speciale, tortul din piscoturi de sampanie cu migdale constituie un desert care nu trebuie sa va lipseasca in ziua de Craciun.