Bloody Mary

Bloody MaryIngrediente

5 cl Vodca
12 cl Suc de rosii
1 cl Suc de lamaie

Ingrediente optionale
Tabasco
Sos Worchester

Cantitate 18 cl
Alcoolemie 11%

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca cu gheata si se servesc intr-un pahar pentru longdrinks.
 


Articole asemănătoare

 • Suc de rosii picant

  Poate fi baza pentru un cocktail Bloody Mary iute, picant, dar la fel de bine poate fi o alternativa (servita cat mai rece, cu gheata) pentru sucul de rosii traditional. In locul sucurilor de fructe sau bauturilor carbogazoase este o alternativa pentru zilele calduroase.

 • Cocktail cu bere si suc de rosii

  Un amestec de bere si Bloody Mary, usor de pregatit si gata de savurat imediat, cu mai multa sau mai putina “personalitate” in functie de cantitatea de vodca folosita.

 • Queen Mary, un cires columnar usor de intretinut

  Soi de cires columnar cu productie buna si fructe mari, de un rosu violet, carnoase si cu gust dulce, intens, perfecte ca gustare sau pentru diverse retete, Queen Mary este una dintre cele mai bune alegeri pentru gradinile cu putin spatiu disponibil.

 • Smoothie picant cu ardei gras

  Arata la prima vedere ca un Bloody Mary, dar este o bautura fara alcool, sanatoasa, cu multa vitamina A si antioxidanti, gata sa ofere corpului un plus de energie. Se serveste fara gheata pentru a simti mai bine gustul legumelor si se poate prepara fara ardei iute, daca preferati o varianta dulce.

 • Smoothie picant cu hrean si rosie

  Amintind la prima vedere de un Bloody Mary, iata o bautura cu gust complex, marcat de notele picante, plin de antioxidanti si vitamine, dar care ar putea sa nu fie pe gustul tuturor. Indicat in zilele reci sau daca iti place o combinatie puternic, putin iute si mai ales sanatoasa.