Bloody Mary

Bloody MaryIngrediente

5 cl Vodca
12 cl Suc de rosii
1 cl Suc de lamaie

Ingrediente optionale
Tabasco
Sos Worchester

Cantitate 18 cl
Alcoolemie 11%

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca cu gheata si se servesc intr-un pahar pentru longdrinks.
 


Articole asemănătoare

 • Smoothie picant cu hrean si rosie

  Amintind la prima vedere de un Bloody Mary, iata o bautura cu gust complex, marcat de notele picante, plin de antioxidanti si vitamine, dar care ar putea sa nu fie pe gustul tuturor. Indicat in zilele reci sau daca iti place o combinatie puternic, putin iute si mai ales sanatoasa.

 • Trandafirul Mary Rose

  Cei care prefera trandafirii englezesti o fac mai ales datorita florilor mari, cu zeci de petale, adesea cu parfum intens si colorit viu, iar acest Mary Rose, creat in 1983, este unul dintre cele mai bune exemple.

 • Specii de Iris pentru gradina mea de iarna

  Inca din timpuri indepartate, Irisul simbolizeaza vestile bune in limbajul florilor. Bunaoara, cei de astazi il considera un vestitor remarcabil al primaverii, intrucat isi daruieste nota pretioasa a parfumului sau.

 • Sucul de tomate - aliment si medicament

  Ce au in comun tomatele, pepenele verde si grapefruit-ul roz? Desigur, pe langa faptul ca sunt alimente gustoase si sanatoase, toate sunt rosii.

 • Parcul de iarna din Colorado

  Winter Park (Parcul de iarna) din Colorado (Statele Unite ale Americii) este situat in frumoasa Fraser Valley, inconjurat de Arapaho National Forest (Padurea Nationala Arapaho).