Casa pentru pasari

Casa pentru pasariCasele pentru pasari pe care le amenajam in propria gradina au un farmec aparte. Intr-adevar, in afara de faptul ca infrumuseteaza si dau gradinii o utilitate in plus, ele reprezinta si unul dintre cele mai frumoase ornamente pe care le putem plasa intr-o gradina. In functie de propriile gusturi, o casa pentru pasari poate arata oricum, de la o forma mai moderna pana la cele clasice, rustice, un adevarat deliciu pentru ochi.
Dar, indiferent ca acestea sunt decorative, ornamentale sau meticulos executate, vor incuraja mereu pasarile sa va viziteze gradina si, de ce nu, sa se stabileasca aici.
Indiferent daca sunt mici sau inalte, daca sunt executate din metal sau din lemn, trebuie sa tineti intotdeauna minte ca, si in momentele in care pasarile au migrat de iarna, casele realizate vor oferi gradinii dumneavoastra o imagine a caldurii si ospitalitatii. Normal, daca realizati mai multe asemenea casute, fiecare poate avea povestea ei si fiecare poate fi pictata sau aranjata altfel, in asa fel incat ideea de diversitate sa fie din plin imbratisata de aranjamentele efectuate. Variantele sunt nelimitate, puteti face in asa fel incat totul sa aiba un aspect rural sau adopta ceva din stilul francez, extrem de cald si prietenos din acest punct de vedere.
Dintr-o perspectiva diferita, casele de pasari instalate pe apa, eventual luminate, pot si ele schimba ambianta gradinii, uneori in moduri neasteptate. Iar daca pasiunea va determina sa doriti sa beneficiati de o casa de pasari unica, atunci cautati sa vedeti cum arata o casa pentru pasari frantuzeasca, realizata din metal, cu atat mai mult daca in gradina dumneavoastra se mai afla si alte utilitati provenite tot din Franta.

Articole asemănătoare

 • Bautura calda cu ciocolata alba, lapte si vodca

  Destul de tare, dulce si cu personalitate, este alternativa "de casa" pentru un cocktail pretentios, foarte buna iarna cand avem nevoie sa ne incalzim si sa ne relaxam. Folositi cele mai bune ingrediente pe care le gasiti pentru un gust final desavarsit.

 • 5 remedii pentru alergiile de toamna

  Toamna este vremea cand organismul nostru se confrunta cel mai frecvent cu reactii alergice. Acest lucru se datoreaza pe de-o parte, schimbarilor de temperatura care sensibilizeaza sistemul imunitar, iar pe de alta, mediului inconjurator care se incarca de factori alergogeni.

 • 7 plante medicinale de crescut in interiorul locuintei

  Pentru cresterea plantelor medicinale nu este intotdeauna o conditie obligatorie sa dispui de o gradina spatioasa inundata de lumina. Lipsa de spatiu si de timp liber ar trebui sa va ingrijoreze mai putin dupa ce veti cunoaste urmatoarele 8 plante medicinale uzuale pentru interiorul locuintei.

 • Reteta simpla de taitei de casa

  Va propunem o reteta simpla de taitei de casa pentru ca ciorbele dumneavoastra sa fie si mai gustoase. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

 • Lacul artificial din gradina

  Asezati un recipient cu apa pe iarba din gradina. Veti fi surprinsi cat de repede se aduna mierlele, vrabiutele sau gazele pentru a-si potoli setea