Ceai cu gheata, suc de portocale si bere de ghimbir

Ingrediente:

1 litru de ceai rece, preparat dupa gust
2 portocale
1 lamaie bine coapta
1 litru suc de portocale proaspat sau din cutie
½ cana suc de lamaie
3-4 linguri de miere
1 litru bere de ghimbir, rece
cuburi de gheata

Mod de preparare: pregatiti un litru de ceai verde sau negru, infuzat dupa gust, fara zahar. Se lasa la racit, apoi se toarna intr-o carafa. Decojiti portocalele si lamaie, apoi taiati-le in felii rotunde. Se toarna in carafa sucul de portocale, cel de lamaie si mierea, amestecand usor. Se adauga feliile de fructe si se tine tot amestecul la rece pentru cateva ore, preferabil peste noapte. Inainte de servire se trece prin sita pentru a indeparta bucatile de fructe, se toarna berea de ghimbir rece, se pun cateva cuburi de gheata si se poate servi.

Foto: cleanpublicdomain.com

 

Articole asemănătoare