Cocktail Mai Tai

Ingrediente:
 
40 ml rom alb
40 ml rom brun
25 ml suc de lime sau de lamaie (cum preferati)
50 ml curacao de portocale
Optional 10 ml sirop din trestie de zahar
 
Se amesteca romul alb, sucul de lime, curacao in shaker cu gheata pisata, se amesteca bine, apoi se toarna deasupra romul brun. Se serveste intr-un pahar cu pai si coaja de lime dupa ce se amesteca bine.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu vin alb, rom si citrice

  Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.

 • Cocktail Boulevardier

  O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.

 • Cocktail cu suc de mere

  O reteta clasica, un cocktail tare si plin de personalitate, cu arome exotice amintind de iarna si de sarbatori. Pentru cei care prefera o varianta mai light proportiile se pot inversa. Iar la final se mananca si felia de portocala care a stat in cocktailul de mar, vodka si scortisoara.

 • Cocktail cu lapte de cocos si lichior de cafea

  Un amestec dulce, cu note exotice si suficient alcool, este un cocktail care evoca o vacanta intr-o tara indepartata, perfect pentru o seara racoroasa si linistita.

 • Cocktail cu aroma de lamaie

  Lamaie, vodca, menta, sirop de zahar