Cocktail Mai Tai

Ingrediente:
 
40 ml rom alb
40 ml rom brun
25 ml suc de lime sau de lamaie (cum preferati)
50 ml curacao de portocale
Optional 10 ml sirop din trestie de zahar
 
Se amesteca romul alb, sucul de lime, curacao in shaker cu gheata pisata, se amesteca bine, apoi se toarna deasupra romul brun. Se serveste intr-un pahar cu pai si coaja de lime dupa ce se amesteca bine.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu lapte de cocos si lichior de cafea

    Un amestec dulce, cu note exotice si suficient alcool, este un cocktail care evoca o vacanta intr-o tara indepartata, perfect pentru o seara racoroasa si linistita.

  • Cocktail cu bourbon, cacao si sirop de turta dulce

    Ingredientul secret si surprinzator este acest sirop de turta dulce, candva mai greu de gasit dar astazi prezent in oferta mai multor magazine, perfect pentru un cocktail dulce, cu o culoare intre auriu si aramiu, aromele fiind intense, puternice, de scortisoara, mirodenii, ghimbir, cu note putin picante. Perfect ca o provocare sau ca o regasire pentru cei care l-au mai incercat.

  • Cocktail cu aroma de lamaie

    Lamaie, vodca, menta, sirop de zahar

  • Cocktail de vara cu vodca, frunze de busuioc si felii de capsuni

    La prima vedere mai curand o limonada cu felii delicioase de capsuni, este de fapt un cocktail estival destul de usor, cu gust dulce, fructat, plin, si cu multa gheata va fi si racoritor.

  • Gin cu apa tonica si sirop de capsuni

    Uneori o schimbare aparent banala poate sa revigoreze si sa dea prospetime unei retete clasice de cocktail, de care poate ca v-ati plictisit. Puteti folosi fie sirop de capsuni din conserva sau cutie, fie il puteti prepara din capsuni bine coapte si zahar pudra.