Cocktail Red Ice

Ingrediente:
 
50 ml vodka
200 ml suc proaspat de portocale rosii
o lingurita de zahar brun sau o doua lingurite de sirop de zahar brun
coaja de portocale rosii pentru decor
 
Mod de pregatire: se storc portocalele rosii, sucul se filtreaza si se pune intr-un pahar plin o treime de cuburi de gheata. Se toarna si vodka si se amesteca bine, iar la final se adauga zaharul brun sau siropul de zahar. La final se decoreaza buza paharului cu un triunghi decupat din coaja de portocala. 

Foto: photo.elsoar.com

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu vermut extra sec si masline

  Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.

 • Cocktail cu ananas, bere si rom

  Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

 • Cocktail Boulevardier

  O reteta clasica pentru un cocktail cu rafinament frantuzesc dar origini engleze, este o alternativa la Negroni in care se foloseste bourbon in loc de gin. La fel de bun este un whiskey clasic, iar proportiile mai pot varia in functie de gust.

 • Trandafirii Red Intuition

  Soi teahibrid de un rosu inchis, catifelat, cu petale mari si striatii intr-o nuanta mai deschisa, perfect pentru decoratiuni florale sau buchete elegante (florile pot rezista in vaza pana la 8-10 zile), acest Red Intuition este foarte apreciat de cunoscatori, rezistent la intemperii, perioade geroase, boli si daunatori, se cultiva si intretine relativ usor pentru un trandafir de o asemenea frumusete.

 • Cocktail cu vin alb si lichior de cirese

  Dominat de gustul puternic de cirese, avand in fundal notele intense ale vinului alb, sec, este un cocktail simplu, bun pentru orice ocazie.