Cocktail Red Ice

Ingrediente:
 
50 ml vodka
200 ml suc proaspat de portocale rosii
o lingurita de zahar brun sau o doua lingurite de sirop de zahar brun
coaja de portocale rosii pentru decor
 
Mod de pregatire: se storc portocalele rosii, sucul se filtreaza si se pune intr-un pahar plin o treime de cuburi de gheata. Se toarna si vodka si se amesteca bine, iar la final se adauga zaharul brun sau siropul de zahar. La final se decoreaza buza paharului cu un triunghi decupat din coaja de portocala. 

Foto: photo.elsoar.com

Articole asemănătoare

 • Trandafirul Red Berlin

  Un soi teahibrid cu flori mari de un rosu intens, Red Berlin este o varietate de trandafir perfecta pentru orice gradina datorita culorii puternice si a frumusetii clasice a inflorescentelor, si cum infloreste din luna iunie pana la jumatatea toamnei va veti putea bucura multa vreme de schimbarea pe care o aduce in gradina.

 • Rosiile Red Pear

  O tomata cu gust dulce si pulpa carnoasa, avand o forma ce aminteste de cea a unei pere, Red Pear este un soi timpuriu hibrid poate mai putin cunoscut si consumat, dar poate fi o alternativa interesanta daca vreti un alt fel de rosii.

 • Ceapa rosie \"Red Baron\" in gradina si bucatarie

  Red Baron este o varietate cu productie buna, rezistenta la boli si daunatori, cu un gust dulceag, putin picant, foarte placut indiferent de modul de preparare

 • Cocktail Aperol 1986

  Un cocktail clasic, cu personalitate si un gust complex si greu de uitat.

 • Cocktail Brooklyn

  Un cocktail dulce, cu personalitate.