Cocktail Red Ice

Ingrediente:
 
50 ml vodka
200 ml suc proaspat de portocale rosii
o lingurita de zahar brun sau o doua lingurite de sirop de zahar brun
coaja de portocale rosii pentru decor
 
Mod de pregatire: se storc portocalele rosii, sucul se filtreaza si se pune intr-un pahar plin o treime de cuburi de gheata. Se toarna si vodka si se amesteca bine, iar la final se adauga zaharul brun sau siropul de zahar. La final se decoreaza buza paharului cu un triunghi decupat din coaja de portocala. 

Foto: photo.elsoar.com

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Red Intuition

  Soi teahibrid de un rosu inchis, catifelat, cu petale mari si striatii intr-o nuanta mai deschisa, perfect pentru decoratiuni florale sau buchete elegante (florile pot rezista in vaza pana la 8-10 zile), acest Red Intuition este foarte apreciat de cunoscatori, rezistent la intemperii, perioade geroase, boli si daunatori, se cultiva si intretine relativ usor pentru un trandafir de o asemenea frumusete.

 • Cocktail cu vin alb si lichior de cirese

  Dominat de gustul puternic de cirese, avand in fundal notele intense ale vinului alb, sec, este un cocktail simplu, bun pentru orice ocazie.

 • Red Mikado, incantatorul trandafir pitic

  Soi cu dimensiuni reduse de trandafir, perfect pentru un pervaz, un balcon, un spatiu restrans unde va avea totusi mult soare si va fi ferit de curentii reci de aer, acest Red Mikado surprinde atunci cand incepe sa infloreasca datorita bobocilor sai mari, rotunzi, de un rosu intens, catifelat, cu parfum puternic si dulce.

 • Cocktail cu suc de portocale, whiskey si vermut

  Amestec de arome si gusturi intr-un cocktail pentru pasionati.

 • Cocktail cu rom brun si espresso

  Gustul intens de cafea si cel puternic de rom brun se intalnesc intr-un cocktail cu note exotice, tropicale, puternice.