Cocktail cu bere si gin

Ingrediente:

150 ml bere blonda
40 ml gin
cuburi de gheata
apa tonica sau minerala
1 felie subtire de portocala sau lamaie
1-2 frunze de menta

Mod de preparare: intr-un pahar in care se pun cateva cuburi de gheata se toarna berea, se adauga ginul si se amesteca bine, se completeaza cu apa tonica sau minerala si se serveste imediat, cu o felie subtire de portocala sau lamaie si una sau doua frunze proaspete de menta.

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu rom si ananas

  O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

 • Cocktail cu bere, sirop de artar si bourbon

  Gustului amarui de bere neagra de calitate i se adauga aroma de lamaie si dulceata aparte a siropului de artar, rezultatul final fiind un cocktail cu personalitate.

 • Cocktail cu limoncello si gin

  Gustul intens de lamaie si notele de ienupar ale ginului se completeaza nesperat de bine intr-un cocktail cu arome complexe si note dulci-acrisoare.

 • Cocktail cu ananas, bere si rom

  Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

 • Cocktail cu nectarina si gin

  In afara unei gustari sanatoase si a retetelor de prajituri nectarinele pot fi folosite si pentru un cocktail usor, cu gust de vara si note proaspete de menta si ghimbir.