Cocktail cu cidru de mere, bourbon si mustar

Ingrediente:
 
50 ml bourbon
30 ml cidru de mere
o lingurita mustar Dijon
o lingurita suc de lamaie
o lingurita sirop de apa cu zahar
o felie de mar pentru decor
o crenguta de cimbru
 
Mod de preparare: puneti intr-un shaker cuburi de gheata pana la jumatate, adaugati bourbonul, cidrul, mustarul, sucul de lamaie si siropul, amestecati bine si puneti intr-un pahar. Decorati cu felia de mar si crenguta de cimbru.

Articole asemănătoare

  • Sos cu otet din cidru de mere, miere si menta

    Interesant pentru salate de vara in care vreti sa adaugati un plus de aroma si de gust, contrastul dintre acreala putin acida si dulceata mierii facand din acest sos o provocare si o recompensa.

  • Cocktail cu cidru de mere, vanilie si votca

    Un cocktail perfect pentru zilele reci sau pentru sarbatorile de iarna, in care aroma dulceag-exotica de scortisoara intalneste gustul acid si proaspat al cidrului de mere, baza fiind votca alaturi de eleganta vaniliei.

  • Cataif rustic cu umplutura de mere

    Desertul preferat este placinta cu mere? Atunci puteti incerca si aceasta varianta de cataif in care taiteii se imbina cu gustul de mere coapte.

  • Salate gustoase. Salata de conopida cu sos de marar si mustar

    O salata simpla de cruditati este cat se poate de buna pentru o masa cat mai sanatoasa. Va propunem sa pregatiti salata de conopida cu sos de marar si mustar.

  • Paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate

    Delicioase si simplu de pregatit, pastele sunt nelipsite din meniul unei zile obisnuite ori la alte ocazii. Va propunem sa ii incantati pe cei dragi cu o mancare calda, preprand reteta de paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate.