Cocktail cu fructe si rom

Ingrediente:

2 piersici mari, coapte, taiate bucati
5-6 capsuni
½ cana fructe de padure congelate
1 lingura zahar
1-2 lingurite ghimbir ras
150 ml suc de mere proaspat
100 ml rom
apa tonica cu sau fara aroma, dupa gust
cuburi de gheata

Mod de preparare: puneti in blender bucatile de piersica si capsunile, fructele de padure, zaharul, ghimbirul, cateva cuburi d gheata, sucul de mere, mixand totul foarte bine. Se toarna si romul, se mixeaza din nou si se pune dupa gust apa tonica, rece.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu bere si tequila

    O bautura cu personalitate si arome exotice, excelenta daca alaturi de tequila se adauga o bere rece, de calitate.

  • Cocktail cu gin, ceai verde si vin alb

    Alegeti un vin alb, sec, alaturi de un gin de calitate, ceai verde infuzat dupa gust, un suc de fructe de padure proaspat sau din cutie, totul cu fructe si mirodenii pentru o aroma complexa, greu de uitat.

  • Cocktail cu rom si ananas

    O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

  • Cocktail cu grepfrut si bere

    Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.