Cocktail cu grepfrut si bere

Ingrediente:

1 grepfrut, curatat si desfacut felii
200 ml prosecco
1 bere blonda, cat mai rece
1 lingurita zahar

Mod de preparare: se pun in blender feliile de grepfrut si se mixeaza bine cu zaharul, pana ramane un pireu foarte fin. Intr-un pahar inalt se pun doua lingurite de pireu de grepfrut, se completeaza pana la jumatate cu prosecco si se toarna bere dupa gust. Se serveste imediat. 

Foto: all-free-download.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu rom si coniac

    Un mix de arome cu mirodenii si putin suc de lamaie, este un cocktail care se serveste fierbinte, eventual intr-o cana cu motive de Craciun, pentru o seara placuta alaturi de prieteni.

  • Cocktail cu limoncello si gin

    Gustul intens de lamaie si notele de ienupar ale ginului se completeaza nesperat de bine intr-un cocktail cu arome complexe si note dulci-acrisoare.

  • Cocktail picant cu grepfrut, coniac si pudra de ardei iute

    Cu un plus de aroma picanta de la pudra de ardei iute, acest cocktail aduce impreuna gustul de grepfrut si cel de coniac intr-o combinatie cu note tropicale.

  • Bautura racoritoare cu grepfrut si bere

    Cu o bere de calitate si grepfrut aromat si plin de savoare veti avea o bautura racoritoare perfecta pentru zilele calduroase de vara, mai ales daca va doriti altceva decat berea clasica.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.