Cocktail cu grepfrut si bere

Ingrediente:

1 grepfrut, curatat si desfacut felii
200 ml prosecco
1 bere blonda, cat mai rece
1 lingurita zahar

Mod de preparare: se pun in blender feliile de grepfrut si se mixeaza bine cu zaharul, pana ramane un pireu foarte fin. Intr-un pahar inalt se pun doua lingurite de pireu de grepfrut, se completeaza pana la jumatate cu prosecco si se toarna bere dupa gust. Se serveste imediat. 

Foto: all-free-download.com

Articole asemănătoare

  • Bautura racoritoare cu grepfrut si bere

    Cu o bere de calitate si grepfrut aromat si plin de savoare veti avea o bautura racoritoare perfecta pentru zilele calduroase de vara, mai ales daca va doriti altceva decat berea clasica.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

  • Cocktail cu sampanie, coniac si fructe de padure

    Un cocktail cu note placute, proaspete, de fructe de padure, gustul lor dulce-acrisor completandu-l pe cel intens de coniac si baza de sampanie.

  • Cocktail cu whiskey si vin rosu

    Un amestec puternic, cu personalitate (si multe grade alcoolice), dar care gustat cu moderatie va fi o surpriza. Doua gusturi aparent opuse reusesc sa se completeze inspirat, si in plus este usor de pregatit. Si de aceasta data rezultatul depinde enorm de calitatea marcilor alese.

  • Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut

    Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.