Cocktail cu gin si suc proaspat de portocale

Ingrediente:
 
40 ml gin
120 ml suc proaspat de portocale
 
Mod de preparare: ginul si sucul de portocale se pun in blender, se adauga cuburi de gheata si se agita totul foarte bine, servind intr-un pahar inalt. Este o reteta clasica, simpla, foarte buna pentru cei care prefera un cocktail traditional.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu gin si menta

  O varianta inedita cu gin si menta pentru o bautura racoritoare in zilele calduroase.

 • Smoothie cu rodie, struguri si suc proaspat de portocale

  Gustul intens de rodie se intalneste cu cel revigorant de portocala si cu notele dulcege ale strugurilor pentru o bautura o combinatie gata imediat si perfecta pentru vara.

 • Cocktail cu whiskey si vin rosu

  Un amestec puternic, cu personalitate (si multe grade alcoolice), dar care gustat cu moderatie va fi o surpriza. Doua gusturi aparent opuse reusesc sa se completeze inspirat, si in plus este usor de pregatit. Si de aceasta data rezultatul depinde enorm de calitatea marcilor alese.

 • Cocktail cu mure si bourbon

  Acrisor, cu personalitate si suficient alcool (mai ales daca alegeti un bourbon de calitate) iata un cocktail interesant mai ales daca pana acum nu v-ati gandit sa folositi fructele de padure intr-o astfel de reteta.

 • Gin and Orange Cocktail

  Un amestec foarte simplu de gin si suc de portocale, combinand notele de ienupar si cele racoritor-acrisoare de citrice. Daca vreti sa incercati si altceva decat gustul de portocale alaturi de vodka.