Cocktail cu nectarina si gin

Ingrediente:

1-2 nectarine, spalate bine si taiate felii subtiri, cu tot cu coaja
cateva frunze proaspete de menta
120 ml gin
350 ml bere de ghimbir, rece
gheata

Mod de preparare: pastrati cateva felii de nectarina pentru décor. Intr-un recipient de mari dimensiuni se amesteca usor frunzele de menta intregi, restul de felii de nectarina (cat mai coapta) si ginul, adaugand jumatate din berea de ghimbir. Doua pahare inalte se umplu pe jumatate cu gheata, se toarna amestecul in parti egale, completand cu restul debere de ghimbir. Se orneaza cu frunza de menta si o felie de nectarina.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu rom si ananas

  O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.

 • Cocktail cu bere si gin

  Un cocktail relativ simplu de preparat acasa, cu o bere blonda de calitate si ginul cu notele sale aromate de ienupar. Pentru un plus de aroma se adauga o felie subtire de portocala sau lamaie si menta proaspata.

 • Cocktail cu bourbon si suc de ananas

  O reteta foarte simpla si un cocktail cu gust puternic de ananas si note de bourbon, servit rece.

 • Cocktail cu limoncello si gin

  Gustul intens de lamaie si notele de ienupar ale ginului se completeaza nesperat de bine intr-un cocktail cu arome complexe si note dulci-acrisoare.

 • Cocktail cu ananas, bere si rom

  Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.