Cocktail cu rom, limeta si suc de merisoare
Ingrediente:
30 ml rom alb
30 ml rom brun
30 ml suc de portocale
30 ml suc de merisoare
30 ml suc de limeta
cuburi de gheata
o felie rotunda de portocala pentru decor
Mod de preparare: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata se toarna romul alb si cel brun, sucurile de fructe in cantitati egale, agitand totul foarte bine. Se toarna intr-un pahar in care puneti inainte doua-trei cuburi de gheata si se decoreaza inainte de servire cu o felie rotunda de portocala, taiata cu tot cu coaja.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Rom cu suc de mere
O bautura delicioasa atunci cand este calda (dar buna si rece), aceasta reteta cu rom brun si suc de mere proaspat sau din cutie este excelenta mai ales in zilele friguroase.
-
Cocktail cu rom, Jagermeister si suc de ananas
Un amestec in care gusturile tropicale, exotice, intense se combina pentru un cocktail bun in orice perioada a anului. Ideal este sa pastrati proportiile si sa folositi parti egale din fiecare ingredient.
-
Cocktail cu ananas, bere si rom
Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.
-
Cocktail cu vodca, vermut si suc de grepfrut
Simplu, cu note amarui-acrisoare de la grepfrut, suficient alcool pentru un cocktail cu personalitate.
-
Cocktail cu vodca, limeta si bere de ghimbir
Vodca si suc de lime, totul scos in evidenta de gustul berii de ghimbir.