Cocktail cu rom, limeta si suc de merisoare

Ingrediente:
 
30 ml rom alb
30 ml rom brun
30 ml suc de portocale
30 ml suc de merisoare
30 ml suc de limeta
cuburi de gheata
o felie rotunda de portocala pentru decor
 
Mod de preparare
: intr-un shaker plin pe jumatate cu gheata se toarna romul alb si cel brun, sucurile de fructe in cantitati egale, agitand totul foarte bine. Se toarna intr-un pahar in care puneti inainte doua-trei cuburi de gheata si se decoreaza inainte de servire cu o felie rotunda de portocala, taiata cu tot cu coaja. 

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu tequila, brandy si suc de portocale

    Cu suc proaspat de portocale, aromat si dulce, este un cocktail racoritor si plin de savoare.

  • Cocktail cu rom brun si bere de ghimbir

    O bautura cu gust exotic si note usor picante, excelenta rece, cu multa gheata, buna pentru zilele fierbinti de vara.

  • Rom cu suc de mere

    O bautura delicioasa atunci cand este calda (dar buna si rece), aceasta reteta cu rom brun si suc de mere proaspat sau din cutie este excelenta mai ales in zilele friguroase.

  • Cocktail cu rom, Jagermeister si suc de ananas

    Un amestec in care gusturile tropicale, exotice, intense se combina pentru un cocktail bun in orice perioada a anului. Ideal este sa pastrati proportiile si sa folositi parti egale din fiecare ingredient.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.