Cocktail cu rom si bere de ghimbir

Ingrediente:

150 ml bere de ghimbir
50 ml rom
1-2 lingurite suc de limeta
1 felie subtire de lamaie sau limeta
cuburi de gheata

Mod de preparare: intr-un shaker se amesteca bine berea de ghimbir rece si romul, se toarna intr-un pahar si se serveste cu sucul de limeta, o felie de lamaie sau limeta si 1-2 cuburi de gheata.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu rom si suc de portocale

    Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.

  • Cocktail de iarna cu vodca si suc de merisoare

    Usor de preparat in casa, cu suc de merisoare, o vodca de calitate si bere de ghimbir. Rezultatul? O bautura cu note ce evoca perioada rece, reconfortanta si cu personalitate.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.

  • Cocktail cu rom si bere

    Alegeti un rom de calitate (marca preferata) si o bere bruna sau blonda. Este la fel de bun si cu bere de ghimbir, dar atunci si concentratia de alcool va fi mai mica. Iar notele de limeta ii aduc o aroma proaspata.